Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!
[wd_asp id=1]

De genomineerden voor de Beauty Awards 2018 zijn bekend. Na het traject van inzendingen, Mystery Guests en grondig beraad van de vakjury zijn er 24 genomineerden in zeven categorieën geselecteerd. “Deze genomineerden maken zich nu op voor het laatste deel van de wedstrijd: jezelf presenteren in een gesprek met de vakjury. Waarbij ze allemaal natuurlijk maar één doel hebben: op 22 april de felbegeerde Beauty Award mee naar huis te nemen”, schetst Cathelijne Cras namens de organisatie.

Vakbekwaamheid, ondernemerschap en communicatievaardigheden
De vakjury, bestaande uit Marjolein van Oostrum, Périne Heerooms, Marie-José Putman en Lies Wermers, had ook dit jaar geen makkelijke taak. “De kwaliteit van de inzendingen was hoog. Het is prachtig om te zien hoeveel ambitieuze vakspecialisten er zijn in dit mooie vakgebied. De professionaliteit in de beautybranche stijgt aldoor en dat is ook terug te zien in de inzendingen. Het zijn echt visitekaartjes voor de branche”, constateert Cras. Niet alleen was de kwaliteit hoog, ook liggen de deelnemers dicht bij elkaar qua kennis en kunde. Alle inzendingen zijn beoordeeld op vakbewkaamheid, ondernemerschap en communicatievaardigheden. Na de eerste juryselectie is deel van de deelnemers aan de wedstrijd bezocht door de Mystery Guest. Tijdens dat bezoek is er gekeken of de kwaliteit op papier ook in de praktijk tot uiting komt. Bij de uiteindelijke puntentelling lag de top van de lijst heel dicht bij elkaar. “Daarom heeft de jury gekozen om in de categorieën Newcomer of the Year en Schoonheidssalon van het jaar (klein en groot) te kiezen voor niet drie, maar vier genomineerden. De wedstrijdspanning is dus hoog en het is absoluut nog geen gelopen race. In de jurygesprekken zullen de genomineerden zich moeten bewijzen!”

De genomineerden van de Beauty Award 2018 zijn:

Newcomer of the Year

Sylvana van Amerongen – The Peeling Company

Manuela van der Gugten – Blush & Co

Sophie Imbert – CadanCe Huidinstituut

Margo Kuypers – Skinmasters

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Noord

Bianca de Boer – Casa Bellezza

Jill van der Velden – Schoonheidssalon Moments

Karin de Vries – Karins schoonheidssalon

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Midden/Oost

Janneke Jolink – Schoonheidssalon La Perle

Marloes van Maaren – Huidinstituut Etoile

Els van Meenen – Vital Body Care

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Zuid

Sharon Jacobs-Beek – Sharon’s Schoonheidssalon

Kayleigh Rutten – Beautysalon Be by Kay 

Rianne Smits – Beauté de Prestige

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio West

Maïté Diesel – Zenn in the city

Mieke Kok – The art of skincare

Jaqueline Riechelman – J’esthé cosmedische kliniek

Schoonheidssalon van het jaar, klein (tot en met 3 medewerkers/fte)

by Babet – Babet van Hassel

Petit Spa Brilliant – Sandra Schoones

Puur Huid – Lillian Nelissen

PUUR Huidinstituut – Edith Naaijkens

Schoonheidssalon van het jaar, groot (meer dan 3 medewerkers/fte)

Babassu Amsterdam – Heidi Olijerhoek

evelien résidence de beauté – Evelien Leijten

Face to Face – Inge van Duijkeren

Intense feel good look amazing – Karin Manders

Gala-uitreiking op 22 april 
Wie van de 24 genomineerden ook daadwerkelijk straks een Beauty Award mee naar haar schoonheidssalon kan nemen, horen we op zondagavond 22 april. “Tijdens deze gala-avond worden alle genomineerden natuurlijk in de volle spotlight. Het zijn allemaal al topspecialisten die een prachtig visitekaartje zijn als schoonheidsspecialist die het vak verstaat. Slechts zeven van deze lijst zullen de vakprijs ontvangen”, bouwt de organisatie de spanning op. Tijdens de spectaculaire gala-avond met een diner en entertainment (waarvan de kaartverkoop volgende week start) worden dit jaar ook de vakprijzen van The Best Beauty Product of the Year uitgereikt. 

Runners Up Day
Beauty Trade Professionals heeft als organisator van de vakwedstrijd tot doel om het professionele niveau in de schoonheidsbranche verder te vergroten en te versterken door kwaliteit te leveren en kennis te delen. De Beauty Award is daar een sterk voorbeeld van, omdat deze wedstrijd het beste uit de vakspecialisten naar boven haalt. Om dit nog verder te benadrukken, is er dit jaar voor het eerst ook een Runners Up Day”, vertelt Cras. Deze dag is speciaal voor de deelnemers die helaas niet behoren tot de genomineerde voor de prachtige vakprijs. Alle deelnemers van de editie 2018 die niet doorgaan als genomineerden, zijn uitgenodigd voor de speciale feedback-middag op donderdag 8 maart. Cras: “Het is een middag waarin de deelnemers niet alleen de inzending retour krijgen met waardevolle verbeterpunten vanuit de jury, maar ook direct een gratis trainingssessie krijgen over het profileren van hun vakkennis en bedrijf. Daar hebben ze direct wat aan in hun bedrijf én het zal ze helpen bij een eventuele deelname in 2019”.

www.beauty-award.nl

Gerelateerde berichten