Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Soap Treatment Stores introduceert een nieuw beauty regime, de Beauty Bootcamp. Met een ijzeren doorzettingsvermogen wordt de huid onder begeleiding van een personal beauty coach in perfecte conditie gebracht. Het programma duurt acht weken en bevat minimaal vier op maat gemaakte facials & peelings. Ook ontvangt de klant speciaal geselecteerde producten passend bij haar huidtype- én conditie voor thuis.  Om het best eindresultaat te behalen en dit vast te houden is het belangrijk om de klant aan het voorgeschreven regime te houden. De coach sleept de klant door de acht weken heen en laat haar niet met rust. Ze maakt een persoonlijk schema, belt op of stuurt een sms en ze herinnert de klant aan de stappen die ze thuis moet uitvoeren. 

Powered by Murad

 Om de conditie van de huid in top vorm te krijgen, is er samen met het huidverzorgingsmerk Murad een allesomvattende aanpak samengesteld voor de Beauty Bootcamp. Het uitgangspunt van dr. Murad is dat de huid en het algemeen welzijn aan elkaar verbonden zijn. Dr. Murad heeft door vele onderzoeken een inzicht gekregen in de kern van huidveroudering: het verlies van cellulair water. Met behulp van de beste huidverzorging en daarnaast ook de verzorging van binnenuit door goede voeding aangevuld met de juiste voedingssupplementen, zal het water in de cellen worden vastgehouden met als resultaat een gezonde stralende huid.

De inhoud van Soap’s Beauty Bootcamp

Acht weken €450,- is inclusief:Treatments vanaf een waarde van €385,- :* 5 skin checks* 2 facials op maat* 2 peelings op maat

Beauty producten vanaf een waarde van €282,95,- :* Murad step 2 intensieve verzorging vanaf een waarde van €120,-* Murad supplementen pakket van €143,-* Murad anti aging bestseller “Wrinkle Free Forever” twv €19,95* 15% extra korting op alle producten die je aanschaft tijdens je 8-weekse

Advies:* een voorgeschreven beauty home care regime* SOAP’s Beauty Bootcamp week-to-week personal diary

De klant krijgt bij het boeken van de Beauty Bootcamp een handige box waar alles inzit wat ze moet weten, afgestemd op de persoonlijke beauty work out van de klant.

Gerelateerde berichten