VNU Exhibitions Europe heeft overeenstemming bereikt met Infinity Event, organisator van onder meer de vakbeurzen MassageDagen en Dermafair, over co-locatie van haar beurzen met respectievelijk Beauty Salon dimensions in september 2013 en Beauty Trade special in maart 2014 in Utrecht. Hierdoor wordt de Beauty Salon dimensions versterkt met specifieke en specialistische thema’s als Huid en Lichttherapie (Dermafair) en Massage & Healing (MassageDagen). Deze onderwerpen genieten groeiende belangstelling van schoonheidsspecialisten en -salons. Door co-locatie kunnen professionals met één entreebewijs beide evenementen bezoeken. 

 

Verdieping en verbreding

Projectmanager Annelies Bodifée van VNU Exhibitions Europe is blij met de samenwerking. “De co-locatie met Dermafair en de MassageDagen vergroot de aantrekkingskracht van onze bestaande beurzen. Het betekent niet alleen een verdieping maar ook een verbreding van het aanbod. Bovendien hoeven professionals in deze branche zich niet meer meerdere malen per jaar vrij te maken om een beurs te bezoeken”, aldus Bodifée.

 

 

Win-winsituatie

Ook Frans Heslinga van Infinity Event toont zich verguld met de samenwerking. “Dermafair en de MassageDagen kennen weliswaar een vaste eigen bezoekersdoelgroep van huidspecialisten respectievelijk masseurs. Maar in toenemende mate zien wij dat met name vanuit de schoonheidssalons meer en meer belangstelling komt voor deze onderwerpen. Een klassieke win-winsituatie voor zowel standhouders als bezoekers wat mij betreft.”

 

De eerste gecombineerde editie van Beauty Salon dimensions en Dermafair vindt plaats van zaterdag 21 tot en met maandag 23 september. Dermafair is geopend op 21 en 22 september. De combinatie van Beauty Trade special en MassageDagen staat gepland van zaterdag 29 tot en met maandag 31 maart 2014. De MassageDagen vinden plaats op 29 en 30 maart.Meer informatie over de beurzen is te vinden via www.beautybeurzen.nl , www.dermafair.nl en  www.massagedagen.nl.

 

Gerelateerde berichten