In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi maakt: dat is wat Beauty Trade Special 2024 je te bieden heeft. Hét beauty event van het voorjaar vindt komend jaar plaats op 6, 7 & 8 april 2024, wederom in de Utrechtse Jaarbeurs. Met vertrouwde en goed gewaardeerde onderdelen, maar deze editie weer met frisse en verrassende nieuwe items.

De aantrekkingskracht van Beauty Trade Special zit hem vooral in de combinatie van business, inspiratie, beleving en fun. Het is de plek waar je op een ontspannen manier kunt netwerken, goede zakelijke deals kunt sluiten en je kennis up-to-date houdt, maar waar je ook plezier kunt hebben met collega’s. En dat alles in een stijlvolle beauty ambiance.

Save the date
Het duurt nog een paar maanden voordat de voorjaarsbeurs Beauty Trade Special losbarst, maar de voorbereidingen voor het leukste beauty event van de Benelux zijn inmiddels in volle gang. Laat de voorpret maar beginnen! Alle ins en outs kunnen we natuurlijk nog niet verklappen, maar een bezoek aan Beauty Trade Special op 6, 7 en 8 april 2024 gaat zeker de moeite waard worden!

Laat je verrassen!
Zoals je van voorgaande edities gewend bent, kun je ook nu weer rekenen op een flinke portie trends, innovaties, kennis en inspiratie. Maar deze komende editie van Beauty Trade Special biedt nog veel meer: het is the place to be om al je favoriete merken te spotten, de beste deals met leveranciers te sluiten en te netwerken met alle andere beautyprofessionals. Wij hebben er al super veel zin in! Jij ook?

Gerelateerde berichten