Wederom een jaar waarin corona de boventoon heeft gevoerd, de lange donkere dagen voor kerst… wij zijn wel toe aan wat goed en zomers nieuws! Met veel enthousiasme en voorpret kijken we dan ook uit naar de de komende editie van Beauty Trade Special 2022. Hét toonaangevende high-end vakevent en grootste beautyvakbeurs van de Benelux van en voor de beauty professional wordt gehouden op 2, 3 en 4 april 2022.

Zet nu meteen de data van Beauty Trade Special 2022 in je agenda. Dan weet je zeker dat je er straks bij bent tijdens het meest inspirerende en stijlvolle vakevent van en voor beauty professionals! Ook deze editie kun je volop genieten van alles wat de branche jou als beauty professional te bieden heeft. Zo vind je op de bruisende beursvloer de meest vooraanstaande leveranciers in de branche en veelbelovende nieuwkomers. Dé plek dus om te netwerken en goede deals te sluiten.

Wat is er allemaal te doen?
We gaan weer Back to Beauty met de vaste vakbeurs van het voorjaar: Beauty Trade Special in Jaarbeurs Utrecht. Als professional in jouw vak kun je weer rekenen op een stijlvolle beursvloer, prachtige stands die hun mooiste producten presenteren, kennistheaters waar je gratis lezingen kunt bijwonen en fijne horecaterrassen om even bij te komen en te genieten van een gezonde lunch. Voor jou als enthousiaste bezoeker zijn er dus diverse mogelijkheden om Beauty Trade Special 2022 volop te beleven!

Professionals
Wellicht ben jij op dit moment nog bezig met de laatste voorbereidingen voor de drukke kerstperiode of zit je er al middenin? Ook al lijkt Beauty Trade Special 2022 nog ver weg, de beurs is alweer dichterbij dan je denkt. En wat hebben we het gemist! De beursvloer bied je de kans om te netwerken met andere beauty professionals in een sfeervolle ambiance met kwaliteit, uitstraling en allure. Een event voor en door beauty professionals! Dit wil je natuurlijk niet missen.

Kom kennis en inspiratie opdoen
Beauty Trade Special is al jaren hét beauty event waar leveranciers en beauty professionals samenkomen. Op de bruisende beursvloer kun je producten en noviteiten bewonderen, nieuwe merken ontdekken en je kennis uitbreiden. Je praat met de exposanten op een ontspannen manier bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied.

So hello beauty! Zien we jou ook op 2, 3 en 4 april 2022?

 

 

Gerelateerde berichten