Beauty Trade Special kon in het voorjaar, door toedoen van het coronavirus, niet doorgaan en werd doorgeschoven naar het najaar met het idee om in september een fantastisch event neer te zetten samen met alle exposanten en bezoekers. Door alle sfeerbeperkingen en verplichtingen aangaande coronamaatregelen die ervoor zorgen dat de belevingswaarde van de beurs een heel ander karakter krijgt, tezamen met alle onzekerheden die er nog kunnen komen, heeft de organisatie met pijn in het hart moeten besluiten om Beauty Trade Special  dit jaar niet meer te laten plaatsvinden. De najaarsvakbeurs stond gepland voor 19, 20 en 21 september 2020.

“Uiteraard is het jammer voor alle betrokkenen dat onze twee fantastische vakbeurzen in 2020 niet kunnen doorgaan. Maar we kijken positief vooruit naar 10, 11 en 12 april 2021, wanneer we de beursvloer bij onze partner Jaarbeurs Utrecht weer kunnen vullen met alle noviteiten, kennisworkshops en live demonstraties van de beautybranche”, benadrukt Frank Slangen, directeur van de leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals.

De beautyvakbeurs in het voorjaar staat bekend om de stijlvolle inrichting, de grote gastvrijheid en het aanbod van de gerenommeerde merken en leveranciers. De vele leveranciers investeren in prachtige stands die de allure en professionaliteit van de beautybranche reflecteren. Duizenden beauty professionals ervaren een bezoek aan Beauty Trade Special als een waardevol moment voor contact met leveranciers, het doen van inkopen, het bijhouden van vakkennis en het bijpraten met collega’s.

“In 2021 kunnen de bezoekers wederom rekenen op een mooie mix van exposanten die hun innovaties tonen, experts die hun kennis delen, inspirerende workshops, demonstraties vol beleving en genoeg mogelijkheden om ontspannen bij te praten met vakgenoten. We zullen ons best doen om van de vakbeurs volgend jaar een feest te maken voor de hele branche!”, belooft Slangen. Op de online kanalen van de beurs, blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en de voorpret.

Gerelateerde berichten