Vanaf 1 januari 2008 vormt Beauty Vakbeurs.nl samen met Beauty Trade special en Beauty Salon dimensions hét trefpunt voor vraag en aanbod in de professionele beauty- en wellnesssector.

BeautyVakbeurs.nl
BeautyVakbeurs.nl is sinds mei 2006 de vakbeurs op internet speciaal voor de totale beauty- en wellnessbranche. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag kunnen o.a. schoonheidsspecialisten, hand- en nagelverzorgers en kapsalon eigenaren deze online vakbeurs bezoeken. Op de digitale beursvloer is de beautymarkt overzichtelijk in kaart gebracht door middel van productgroepen. Een platform waar nu ruim 35 leveranciers nieuwe producten en beursacties in hun digitale stand kunnen presenteren.

Maandelijks verstuurt Beauty Vakbeurs.nl een digitale nieuwsbrief, genaamd BeursMail. Deze nieuwsbrief wordt elke maand door duizenden beautyprofessionals gelezen. In deze nieuwsbrief presenteren leveranciers de laatste trends en ontwikkelingen. Johan Denekamp, projectmanager Beauty Vakbeurs.nl: “De online vakbeurs zal door deze combinatie hét digitale platform gaan worden in de professionele beautysector. Beauty Vakbeurs.nl is en blijft een onafhankelijk medium. De evenementenkalender op de website geeft dan ook een compleet beeld van alle activiteiten die er in de branche plaatsvinden”.

Drie Beautybeurzen
Jaarlijks weten ruim 30.000 bezoekers de weg te vinden naar Jaarbeurs Utrecht om de Beauty Trade special en Beauty Salon dimensions te bezoeken. Schoonheidsspecialisten, hand- en nagelverzorgers, voetverzorgsters en overige beauty professionals kunnen drie dagen lang de laatste trends en ontwikkelingen bekijken en beleven. Met de toevoeging van Beauty Vakbeurs.nl aan de portfolio van VNU Exhibitions krijgen de ontmoetingsmomenten een nieuwe dimensie. In het voorjaar Beauty Trade special, in het najaar Beauty Salon dimensions en het gehele jaar door Beauty Vakbeurs.nl. Annelies Bodifée, projectmanager beauty beurzen: “Beauty Trade special en Beauty Salon dimensions zijn al jaren belangrijke ontmoetingsmomenten. Voor de ruim 200 aanwezige marktleiders een belangrijk moment om hun producten en/of diensten te tonen. Het is een dynamische branche en naast deze twee vakevenementen, zijn er meer momenten in het jaar dat een leverancier een nieuw product of actie wil presenteren. Door de toevoeging van Beauty Vakbeurs.nl is het voor iedere leverancier haalbaar om zelfs gratis, 365 dagen per jaar te communiceren”.

Beauty Trade special
De komende editie van Beauty Trade special vindt plaats van 29 t/m 31 maart 2008 in Jaarbeurs Utrecht. Meldt u nu op www.beautyvakbeurs.nl aan voor de gratis nieuwsbrief van Beauty Vakbeurs.nl. Onder de aanmelders worden 25 toegangskaarten verloot voor de Beauty Trade special.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten