Professional Wellness, de vakbeurs voor het professionele publiek uit de schoonheids-, welzijn en gezondheidbranche, vind dit jaar plaats in Kortrijk Xpo op 19 en 20 september. Ruim 130 exposanten ui 4 sectoren presenteren er alles wat ertoe bijdraagt dat we ons mooi, slank en gezond voelen. De exposanten komen uit de sectoren Beauty, Wellness, Body Shaping en Health.

Innovation Awards 2009

De Innovation Award, een prijs voor de beste beursnoviteit, wordt uitgereikt in 2 categorieën: een voor producten en een voor apparatuur. De nieuwe producten worden ook op de stands van de leveranciers gedemonstreerd.

Workshops

Tijdens korte, gratis workshops van 20 minuten worden de laatste marktontwikkelingen toegelicht. Thema’s zijn dit jaar onder andere anti-aging door hydradermabrasie, weefselbehandelingen, het belang van het peelen, complementaire samenwerkingsmogelijkheden tussen de medische en de schoonheidswereld, huidvernieuwingstechnieken, cellulite en radiofrequentie, het hoe en waarom van groene cosmetica, jong blijven dankzij bio essentiële oliën, case study over de integratie van wellness in de kinesitherapeutenpraktijk enz.

Massages

Er zijn doorlopend demonstraties van verschillende vormen van massage: vierhandenmassage, Afrikaanse massage, traditionele Thaise massage, voetreflexologie, Kansu voetmassage, Edelsteen massage (met groene jade), Indische hoofdhuidmassage, stoelmassage, shiatsu, Kheiaahh Milhh Bedoeïenenmassage, Hammam rituelen, Tibetaanse Yoga en massage, Californische massage, Arabische massage, honingmassage, orang malu massage, klankschalenmassage, kruidenstempelmassage etc

Toegang

De toegang is alleen voor de professionals uit de branche. Consumenten worden niet toegelaten.

Zonder voorregistratie, bedraagt de toegangsprijs 20 EUR per persoon.

Indien je gebruik maakt van een voorregistratie ontvang je vooraf een toegangsbewijs die je uit kunt printen en mee kunt nemen naar de beurs voor een gratis toegang tot Professional Wellness 2009!

Gerelateerde berichten