Pimp my Bentlon! Heb jij een Bentlon-behandelstoel? Dan hebben wij een leuke actie voor jou! Je hoeft echt niet te investeren in een nieuw model als je behandelstoel gewoon perfect functioneel is. Heerlijk duurzaam, toch? Misschien is je saloninrichting veranderd? Of heb je gewoon zin in iets nieuws? Geef dan je Bentlon-behandelstoel een leuke make-over! Bij Bentlon verkopen we namelijk kappen en bekleding in verschillende kleuren. Met een hoge korting van maar liefst 30% is jouw salon weer als nieuw! Pimp your Bentlon en geef jouw Bentlon een totale make-over! Normaal betaal je voor zo’n totale make-over € 1027 excl. BTW. Bij deze beursactie bespaar je maar liefst € 502 excl. BTW! Hoe kan dat als je 30% korting hebt? Je kan alles zelf doen! Je hoeft dus geen arbeidsuren en voorrijdkosten te betalen.

Berg Care bestaat uit gepassioneerde huidtherapeuten, grondige NEN-gecertificeerde onderhoudsmonteurs en betrouwbare financieel deskundige. Samen met fervent huidprofessionals is de Berg Care Family een simpel recept dat al 15 jaar werkt als een trein. Start nu met jouw MeDioStar diodelaser en ga pas betalen vanaf 1 januari 2023! De MeDioStar is HET ultieme laserplatform uit Duitsland welke voldoet aan de strenge geldende eisen aan behandelsystemen zoals medische CE en FDA. Behandel net als vele andere dermatologen en huidtherapeuten in gemak alle kleuren huid, dikke en dunne haren, geef behandelingen tegen acne, werk op huidverjonging en behandel bloedvaatjes in een handomdraai! Alle behandelingen zijn uitvoering onderbouwd en bewezen door middel van eigen klinische rapportage en wetenschappelijke onderzoeken.

Respiray is een draagbare luchtreiniger die voorzien is van innovatieve UV-C-desinfectietechnologie waarvan is bewezen dat deze dodelijke virussen en bacteriën inactiveert (onafhankelijk studies door de Universiteit van Tartu en de Universiteit van Lodz). Respiray wordt nu veel gebruikt in de gezondheidszorg en het onderwijs en Bio-Defense introduceert het als eerste voor de beauty sector. Met deze persoonlijke beschermingsoplossing maakt Bio-defense een gezonde en veilige werkomgeving mogelijk en zorgt het voor gezonde en gelukkige professionals. De prijs van de Respiray draagbare luchtreiniger is € 299 p/stuk. Koop je de Respiray op de beurs dan kost hij slechts € 249 p/stuk!

Gerelateerde berichten