Beauty2Buy van zaterdag 24 tot en met maandag 26 september mag je als nagelstylist echt niet missen! Zo vind je er Mixcoco Nails by Safety 4 yoU! Met een eigen stand, een verfrissende look en de nieuwe gellak formule willen ze jouw beursbezoek nog leuker maken! Je kunt op de beursstand alle 299 (!) nieuwe kleuren bewonderen en direct aanschaffen. Er worden diverse workshops gegeven en natuurlijk kun je jouw favoriete nagelproducten inkopen.

Bij Urban Nails wordt het weer smullen, want je komt er ogen tekort! Urban Nails BV is een nagelmerk met een uitgebreid gamma aan kwalitatieve nagelproducten, nageltools en nail art artikelen. Inmiddels zijn er zelfs meer dan 300 Be Jeweled Gel Polish kleuren. En om dat te vieren, zijn de Gel Polish flesjes van 15ml in promotie tijdens de Beauty2Buy beurs! Als je er 5 koopt, krijg je er 1 helemaal GRATIS! Kies dus gerust je favoriete Be Jeweled Gel Polish en Cat Eye Gel Polish kleuren uit. Bovendien geldt deze actie ook op Rubber Base Gel flesjes van 15ml, waar inmiddels al 26 tinten van zijn. Deze actie wil je toch niet missen?

Weer terug van weggeweest: Nail Care Manon! Bij Nail Care Manon kun je terecht voor al je favoriete merken! Maak bijvoorbeeld kennis met NCM Gel. Een droom voor elke nagelstyliste en pedicure. Kwalitatief hoogwaardige producten die je werk makkelijk maken. En Nail Care Manon heeft ook een mooie beursaanbieding: breng je talent naar the next level met de unieke NCM Builder gel. Tijdens de beurdsagen krijg je bij aankoop van een proefpakket en gratis omscholingsdag twv € 125,00 cadeau!

Virgin Nails is ook present! Virgin Nails is naast een hoogstaand merk nagelproducten ook importeur en distributeur voor Shemax in Nederland. Shemax kenmerkt zich door zijn uitmuntende kwaliteit, klasse en uitstraling op het gebied van afzuigsystemen voor manicurestof. Naast verschillende soorten afzuigsystemen levert Shemax ook kwalitatieve armsteunen in verschillende modellen en kleuren.

Gerelateerde berichten