Bellaci is de nummer één in cupping en cuppingmassage. Het bedrijf verkoopt medische silicone cups, plastic cups met pistool (hartvormpjes) maar sinds kort ook de Wellness cupping Bodydrainer. Tijdens de Beauty2Buy dagen ontvang je bij besteding van €75 incl btw een Bellabaci essentiële olie gratis naar keuze (op=op). Er zijn 5 verschillende ter ondersteuning van

? Detox (afslanken)
? Muscle Support (spieren)
? Renew (herstellen van de huid)
? Revive (energie) en
? Stress (ontspanning)

Omegaflow® is een Nederlands merk voedingssupplementen dat enkel door (huid)therapeuten, praktijken of salons wordt verkocht. Particulieren kunnen Omegaflow dus niet via internet bestellen! Omegaflow onderscheidt zich verder door strikte certificeringen van de visolie en viscollageen door MSC (Marine Stewardship Council) en door de strikte vegan certificering van de plantaardige producten. Als je tijdens de beurs een fles Omega-3 Visolie (250 ml) koopt, krijg je een pot viscollageen (150 g) voor slechts €20,-.

SunStar Producten is al jaren een bekend gezicht op de vakbeurzen in Nederland en België. In Ede hebben zij een grote showroom met een uitgebreid assortiment saloninrichting en verbruiksartikelen voor diverse sectoren, zoals de schoonheidsspecialisten, pedicures, nagelstylisten, masseurs en zonnebankstudio’s. Koop tijdens de beurs voordelig nitrile handschoenen: 10 doosjes van 100 stuks, normaal € 85,- nu voor € 49,95!

Beauty Pillow is sinds 2013 dé specialist in satijnen kussenslopen! De kussenslopen zijn een weldaad voor huid en haar 😉 Kom ze gezellig bezoeken bij stand 3.C185. Ze hebben niet alleen interessante nieuwtjes en geweldige aanbiedingen, maar ook mooie producten in het assortiment!

Salons.nl is met meer dan 40.000 salons hét 100% Nederlandse alternatief voor online boekingen en/of een eigen mini-website voor jouw salon. Een van de voordelen is dat je bij Salons.nl geen reserveringskosten betaalt voor iedere boeking en toch actief bent op een landelijk platform. Tijdens de beurs profiteer je flink: het All-in-One pakket kost normaal per jaar €399,-, maar tijdens Beauty2Buy betaal je de
beursprijs van €199,- per jaar.

Gerelateerde berichten