Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Heb jij een afslankstudio, schoonheidssalon, nagelstudio, zonnestudio, fitnesscentrum of een andere representatieve ruimte? Dan is het interessant om SLIM10 op te nemen in je assortiment. Het is een werkend, eenvoudig en betaalbaar afslankproduct. Waarbij de verkoop uitsluitend via fysieke verkooppunten verloopt en niet via internetshops.

 

Introductieaanbieding SLIM10
Slim10 heeft een introductiepakket voor jouw salon samengesteld met een verkoopwaarde van € 354,-. Dit kunnen wij jou nu tijdelijk aanbieden voor € 49,- i.p.v. € 212,40! Je verdient dus € 295,-!

 • Toonbankdisplay met flyerbakje
 • 50 verkoopflyers t.b.v. jouw klant (deze flyers verkopen het product vanzelf)
 • 6 afslankuren/flesjes 50ML incl. handleidingen met recepten, tips, tricks

Geen online verkoop!
Slim10 heeft ervoor gekozen om de verkoop uitsluitend via salons/afslankstudio’s etc. te laten verlopen. Het is dus niet toegestaan de producten via internet/webshops te verkopen. Jouw klanten zullen dus altijd Slim10 in jouw salon moeten (her)aankopen.

Gratis online begeleiding
SLIM10 biedt jouw klanten gratis vrijblijvende begeleiding vanuit het hoofdkantoor. Deze begeleiding wordt gedaan door onze ervaren SLIM10 coaches. Jij kan je dus 100% focussen op de verkoop in je salon/fitnesscentrum!

Overzichtelijk assortiment
Door het overzichtelijke assortiment hoef je geen tientallen speciale producten (zoals soep, pannenkoeken, pasta’s, shakes etc.) meer op de plank te hebben. Het assortiment van Slim10 bestaat uit een hoofdproduct en is daarnaast ook nog eens drie jaar houdbaar!

Verkooppunt op de website
Jouw bedrijf wordt benoemd per plaats en regio op de site www.slim10.nl of www.slim10.be

 • Genereer eenvoudig extra omzet!
 • Minimale investering in voorraad!
 • Geen online verkoop!
 • Je eigen beschermde regio!
 • Gratis online begeleiding van jouw klant!
 • Uitsluitend tevreden klanten!
 • Overzichtelijk assortiment
 • Uitsluitend verkoop via jouw salon!

Werking afslankkuur
Slim10 is een afslankkuur van 27 dagen en is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die, tijdens het afvallen, gezond en lekker willen eten. Slim10 stimuleert de vetverbranding en helpt de spijsvertering.

Maar het bevat tevens extracten die het energieniveau van het lichaam stimuleren en de stofwisseling bevorderen. Daardoor wordt het lichaam voorzien van een  effectief afslankwapen. De mix van extracten zorgt ervoor dat u op een evenwichtige wijze kunt afvallen.

Voordelen: Slank in 27 dagen; Snel en Simpel; Volop energie; Veilig in gebruik; Gratis; begeleiding; Tevens Detox-kuur; Natuurlijk product; Voor man en vrouw; Overtollig vet verdwijnt; Verbluffende resultaten; Gratis recepten en tips; Geen jojo effect.

HET SLIM10 AFSLANKPAKKET BEVAT: Slim10 afslankkuur 50 ML t.b.v. 27 dagen | Handleiding met tips, recepten en dieetrichtlijnen | Gratis vrijblijvende coaching vanuit Slim10.

SLIM10 verkooppunt worden?

Slim10 heeft een introductiepakket voor jouw salon samengesteld met een verkoopwaarde van € 354,-. Deze kunnen wij jou nu tijdelijk aanbieden voor € 49,- i.p.v. € 212,40! Je verdient dus € 295,-!

Doel

https://slim10.nl/beautyspot

Rextro

Gerelateerde berichten

Trending make-up looks

Je bent er vast nog niet mee bezig, maar voor we het weten is...

Lees meer

Puistjes, maar geen acne

Dat puistjes horen bij de pubertijd is een feit, maar puistjes op volwassen leeftijd...

Lees meer

EveryBODY loves BIOSLIMMING!

Bioslimming bodywrap, een begrip dat zich als een lopend vuurtje verspreidt in de wereld...

Lees meer