Vrouwen hebben er heel wat voor over om er goed uit te zien. Maar tegelijkertijd zijn ze niet echt bereid om hun geheim met anderen te delen. Daarom vroeg www.beautynieuws.nl aan haar bezoekers of zij hun beautygeheim wilden onthullen. Maar liefst 1227 vrouwen vulden de (anonieme) poll in en 55% gaf ruiterlijk toe middelen in te zetten om er nog beter uit te zien.  De meest gebruikte trucs zijn het vullen van de BH en het dragen van corrigerend ondergoed. Ook biechtte 5% van de bezoekers op een cosmetische ingreep te hebben ondergaan. 

Beautygeheimen onthuld 

Aan het figuur wordt het meest gesleuteld.  Zo worden de borsten voller gemaakt door er vulling in te stoppen (17%) en worden dikke buiken en billen verhuld met corrigerend  ondergoed (15%).

Ook de nagels zijn niet altijd echt: 8% van de vrouwen draagt kunstnagels.  Andere wapens die worden ingezet om het uiterlijk te verfraaien zijn haarextensions of haarstukken (4%), kunsttanden of een kunstgebit (4%) of  valse wimpers (2%).

Alhoewel het zeker niet altijd in het openbaar zal worden toegegeven  heeft 5% van alle vrouwen een cosmetische ingreep ondergaan zoals plastische chirurgie, injectables of huidverbetering met een laser. 

Minder dan de helft van de vrouwen (45%) zegt geen hulpmiddelen te gebruiken en is altijd 100% puur natuur. 

Gerelateerde berichten