Hoe oud ben je, hoe oud zie je eruit en… hoe oud voel je jezelf? Deze vragen liggen ten grondslag aan de filosofie van de geavanceerde Bioage- lijn van Dermophisiologique! Bioage is het resultaat van intensief wetenschappelijk onderzoek dat erop gericht is, om de biologische leeftijd van de huid in overeenstemming te brengen met de werkelijke (kalender)leeftijd. Het doel? De functionaliteit, vitaliteit en energie van de huid behouden en haar optimaal beschermen tegen oxidatieve stress.De Bioage- producten van Dermophisiologique gaan een genadeloze strijd aan tegen vrije radicalen en beschermen de huid op basis van een uitzonderlijk intensieve antioxidant- werking. De formules verbeteren de natuurlijke afweer van de huid, vormen krachtige endogene antioxidanten en versterken daarmee de fysiologische antioxidant huidbarrière. Het resultaat? Een zichtbaar jeugdige, volle en veerkrachtige huid met een frisse, vitale en levendige teint!

Vrije radicalen, de grootste boosdoener inzake een voortijdige huidverouderingRimpels, huidverslapping, fotoveroudering, striae, cellulite, een droge huid, schilfering en huidverkleuringen, zijn allen het gevolg van (oxidatieve) stress, degeneratie en veroudering van de huidcellen. Vrije radicalen zijn hierbij de grootste boosdoener! De Bioage- producten van Dermophisiologique  zijn dankzij een hoogstaande technologie in staat om uitzonderlijk actieve werkstoffen naar de huidcellen te transporteren en daadwerkelijk biologisch beschikbaar te maken op het niveau van het celmembraan, daar waar de uitwisseling van voedingsstoffen plaatsvindt. Maar ook binnen de cel, waar de stofwisseling plaatsvindt en van waaruit de huidcel zijn energie put, zijn de Bioage- producten uitzonderlijk effectief en genadeloos werkzaam. 

Gepatenteerd plantaardig ATiPenergie – Complex

De Bioage- producten bevatten een gepatenteerd plantaardig ATiPenergie – Complex dat de energievoorraden van de huidcellen weer optimaal aanvult. Het ATiPenergie – Complex stimuleert de energiestofwisseling en herstelt de door vrije radicalen beschadigde huidcellen. De Bioage- producten bestrijden de vrije radicalen en herstellen op die manier de fysiologische antioxidant- barrière van de huid. De actieve werkstoffen beschermen tevens de structuur van belangrijke eiwitten zoals keratine, collageen en elastine. Het resultaat is een opmerkelijke verjonging van de huid, een zichtbaar frissere teint, meer tonus, dichtheid en vitaliteit van de huid. Kortom: Bioage van Dermophisiologique is ontwikkeld om de biologische leeftijd van de huid te handhaven (of daar waar nodig terug te draaien!), de normale fysiologie optimaal te beschermen en schade aan de huid door vrije radicalen te voorkomen of, daar waar nodig, intensief te herstellen!

Bioage Face Crème

Dermophisiologique Bioage Face Crème is een fluweelzachte, rijke emulsie die speciaal werd ontwikkeld voor een intensief herstel van de door vrije radicalen beschadigde huidcellen. De formule beschermt de biologische leeftijd en houdt de huidcellen energetisch en vitaal dankzij werkstoffen zoals Alfa- Liponzuur, Phytic Acid en Papaya-  extract. Alfa- Liponzuur heeft veel belangrijke eigenschappen die andere antioxidanten niet hebben. Het is namelijk niet alleen zelf een ongekend krachtige antioxidant, maar het ondersteunt bovendien de werking van andere antioxidanten zoals vitamine C, E en het co-ënzym Q10. Hierdoor kunnen deze antioxidanten veel langer in stand blijven en hun beschermende invloed voor de huid langdurig behouden. De toegevoegde Soja Isoflavonoïden herstellen de huidfuncties en Rode Wijndruif- extract beschermt de vaten. De huid wordt verzacht en gekalmeerd dankzij Kamille, Malve en Calendula- extract. Dagelijks gebruik van Bioage Face Crème zorgt voor een opvallend jeugdige uitstraling en een vitale, veerkrachtige huid die comfortabel aanvoelt.

Bioage Bodyserum en Bodycrème

Voor een langdurig jeugdige conditie van de lichaamshuid biedt de Bioage- lijn van Dermophisiologique twee synergetische bodyproducten. Het Bioage Body Serum en de Bioage Body Crème ondersteunen alle vitale huidfuncties en herstellen de biologische leeftijd van de lichaamshuid. Het exclusieve gepatenteerde, plantaardige ATiPenergie- Complex stimuleert het celmetabolisme, de energiehuishouding en de natuurlijke afweer van de lichaamshuid. De werkstoffen Alfa- Liponzuur, Phytic Acid en Papaya- extract gaan een genadeloze strijd aan tegen een voortijdige huidveroudering. Het toegevoegde Paardenkastanje- en Rode Wijndruif- extract verbeteren en beschermen de microcirculatie, voorkomen cellulite en striae en verbeteren de voeding van de huid dankzij de intensief doorbloedingsbevorderende eigenschappen. Een verslapte huid van het decolleté, de buik en de binnenkant van de bovenbenen wordt met deze producten tevens voorkomen of daar waar nodig optimaal hersteld.

Leverancier

De producten van Dermophisiologique worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door De Valois Cosmetics uit Surhuisterveen en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons met verkoopprijzen vanaf €75,00.

Gerelateerde berichten