Om aan de verwachtingen te voldoen van talrijke vrouwen die hun rimpels doeltreffend en met volledige zekerheid willen behandelen, heeft Ericson Laboratoire BOTU VIP samengesteld, en non-chirurgische behandeling tegen diepliggende rimpels. Deze behandeling helpt de aanspanning van gelaatsspieren plaatselijk te belemmeren om rimpels te corrigeren zonder traumatische injectie. Het actieve bestanddeel is een synthetisch tripeptide dat het effect van slangengif nabootst.

Actieve bestanddelen

De moleculaire samenstelling van SYN®-AKE is gelijk aan die van Waglerine 1, een proteine die aanwezig is in het gif van de groefkop-adder (Tropidolaemus Wagleri), een giftig soort adder waar uitvoerig onderzoek naar is gedaan in Brazilië. Om zich te voeden verlamt een groefkopadder zijn prooien door toediening van een gif. Het bijzondere aan het gif is dat het een onmiddellijke spierverlamming veroorzaakt. Onze onderzoekslaboratoria hebben een molecuul ontwikkeld die in staat is de microhuidaanspanningen te neutraliseren dankzij een mimetische werking van slangengif.

FILLOX®

Het Fillox-complex remt de neuromusculaire overdracht. Het blokkeert de afgifte van neurotransmitters die verantwoordelijk zijn voor de omzetting van de zenuwimpuls naar het aanspannen van de spier. Deze neurotransmitters worden catecholaminen genoemd, ze worden wijder gemaakt door de zenuwcel en overgedragen naar de spiercel. De neutraliserendewerking leidt op de behandelde zones tot een vermindering van de mogelijkheid van de spier om zich aan te spannen en daardoor tot een spierverslapping.

Klinische onderzoeken hebben een spectaculaire vermindering van de rimpels aangetoond: de frequentie van spiercontracties vermindert tot 82% en de rimpels worden zichtbaar opgevuld.

Duur van de behandeling: 60 minuten

Behandeling beslaat 4 sessies

Frequentie: een keer in de week.

Gerelateerde berichten