Voor het eerst wordt er op de Beauty Salon Dimensions, de vakbeurs voor Uiterlijke verzorging in Utrecht, een brancheplein in hal 1 ingericht met alle informatie over nagelverzorging bij elkaar. Het Brancheplein is een initiatief van beursorganisator VNU Exhibitions, branchevereniging Het Nagelgilde en het vakblad Nail Design Magazine. Gedurende de beurs zijn hier interactieve workshops waar nagelstylisten gratis aan mee kunnen doen en interessante demonstraties van diverse grote namen uit het vak. Al deze activiteiten zijn op grote schermen te volgen. Op zondagmiddag 13 september vindt op het Brancheplein ook de jurering en de prijsuitreiking plaats van het NK Nail Design. . De beurs Beauty Salon is van zaterdag 12 tot en met maandag 14 september in Utrecht.

Tot voor kort was er geen centraal trefpunt voor de nagelbranche. Met de komst van het gloednieuwe Brancheplein tijdens Beauty Salon dimensions komt daar verandering in. Het plein is te vinden aan het einde van hal 1, waar de stands van de leveranciers in de nagelbranche ruimschoots zijn vertegenwoordigd. Nagelstylisten kunnen hier terecht voor de laatste ontwikkelingen in hun vak, inspiratie en informatie.

Interactieve workshops

Zij kunnen gratis deelnemen aan interactieve workshops van een aantal grote namen uit de branche. Een unieke kans om een aantal toppers aan het werk te zien en zelf mee te doen. De deelname is gratis. Vooraf aanmelden is gewenst, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol=vol.

Demonstraties

Alle demonstraties zijn op grote schermen goed te volgen. Onderwerpen als snelheid en perfectie, de One Stroke techniek en de laatste trends op het gebied van manicures komen hierbij aan de orde.

NK Nail Design

Branchevereniging Het Nagelgilde organiseert tijdens de beurs op zondagmiddag 13 september het NK Nail Design. De jurering en de prijsuitreiking zijn ’s middags op het Brancheplein. In de stand van Het Nagelgilde kunnen nagelstylisten terecht voor alle informatie over de activiteiten van deze vakorganisatie en zich uiteraard aanmelden als lid.

Gerelateerde berichten