Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Breng de schoonheid en het volume van wimpers naar een ander level en creëer het effect van langere, gelifte wimpers.

Het HIVE LashLift systeem bestaat uit 3 stappen;

  1. HIVE® Lash Lifting Crème (1)
  2. Treatment Lotion (2)
  3. Conditioning Serum (3).

In combinatie met HIVE Lash Lifting Shields en Bonding Serum heb je alles wat nodig is voor een eersteklas professionele lashlifting.

De HIVE® Lash Lifting Crème is verrijkt met cacaoboter, zijde extract en vitamine B3 om de wimpers te hydrateren en een zijdeachtige glans te geven.

Stap 1: HIVE® Lash Lifting Crème 

De beste start voor het perfectioneren van de wimpers!

Aangebracht op de basis van de wimpers verzwakt deze zeer effectieve crème de zwavelbruggen in elk haartje waardoor ze opnieuw kunnen worden gevormd rond de vorm van de shields.

Hierdoor creëer je maximale lifting en volume van de wimpers met het begeerde HIVE® LashLift-effect.

De HIVE® Lash Lifting Crème  is verrijkt met cacaoboter, zijde extract en vitamine B3 om de wimpers te hydrateren en een zijdeachtige glans te geven.

 

Stap 2: HIVE® Lash Treatment Lotion 

Deze zachte en zijdeachtige lotion fixeert de perfect gepositioneerde en opnieuw gevormde wimpers.

De HIVE® Lash Treatment Lotion hersteld de zwavelbruggen van de wimpers in de vakkundig gemaakte nieuwe vorm. 

Stap 3: HIVE® Lash Conditioning Serum 

Dit snelwerkend serum hydrateert en verzorgt de wimpers enDe finishing touch voor het bereiken van prachtig gelifte en gevormde wimpers helpt om de HIVE® LashLift resultaten tot 6 – 8 weken te behouden.

Het HIVE® Lash Conditioning Serum heeft twee functies. Het verwijderd zacht maar effectief alle bonding serum resten van de haartjes en de huid daarnaast maakt het de wimpers glad en glanzend door de toegevoegde aloë-vera. 

Lifting Shields

Deze shields op siliconenbasis zijn ontworpen voor gebruik met het HIVE® LashLift systeem en beschikbaar in 3 maten. De unieke contour van de shields geeft de natuurlijke wimper de nieuwe vorm voor de perfecte lift. 

De Lifting Shields kunnen worden bijgeknipt zodat de perfecte pasvorm voor ieder ooglid mogelijk is. 

Bonding Serum

Ontworpen om de wimpers van de klant te fixeren op de contouren van HIVE® Lash Lifting Shields om de perfecte LashLift te creëren. Het Bonding Serum wordt tevens gebruikt om de shields te bevestigen op het ooglid.

Met de LashLift producten van Hive ben je in staat de perfecte oogopslag te creëren bij je klant die tot 8 weken mooi blijft.

Voor meer informatie en trainingen kijk op Beautyleverancier.nl.

 

Beautyleverancier.nl

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten