Op zaterdag 25 mei is Beauty Trade Professional (BTP) als sponsor aanwezig bij het speciale evenement van branchevereniging De Huidprofessional. Dit niet te missen event zal worden gehouden bij het NBC congrescentrum in Nieuwegein. 

In 2024 viert De Huidprofessional alweer het vijfjarig bestaan van de vereniging op 25 mei met een speciaal evenement. Het belooft een dag vol inspiratie en interessante sprekers te worden en wordt afgesloten met de Algemene Ledenvergadering die alleen voor de leden zelf bedoeld is. Naast boeiende lezingen en activiteiten staat er aan het einde van de dag ook een mooie verrassing voor de aanwezige leden klaar.

BTP heeft zich in de afgelopen jaren doorontwikkeld tot een multimediabedrijf met prachtige projecten en initiatieven. Zo is de succesvolle vakbeurs Beauty Trade Special in het voorjaar een initiatief van BTP en heeft de vereniging het online vakblad Beautyspot.nl ook toegevoegd aan het portfolio van BTP. Daarnaast werd er in 2018 een strategisch partnerschap aangegaan voor het vakblad De Beauty Professional. Kennis delen en kwaliteit verhogen speelt in alle projecten een rol. Daarnaast organiseert de BTP de Beauty Award, dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. Dit prachtige evenement zet top schoonheidsspecialisten en topsalons in de spotlights en is een marketinginstrument om het professionele imago van de beautybranche óók bij de consument onder de aandacht te brengen. Daarnaast is BTP een gesprekspartner van diverse stakeholders in de branche.

Ben jij ook aanwezig op de ledendag van De Huidprofessional en heb je interesse in deelname aan de Beauty Award 2025? Of heb je vragen over de voorjaasbeurs Beauty Trade Special in het eerste weekend van maart? Of andere vragen of ideeën die je graag wilt delen met de organisatie? Kom dan naar de ledendag van de Huidprofessional en bezoek ons standnummer 4! En er is nog meer reden om te komen, want we hebben namelijk een hele toffe GiveAway! Je kunt eenvoudig kans maken door jouw mening te delen! Hoe? Dat vertellen we graag op de ledendag 😉 Tot de 25ste!

Gerelateerde berichten