Health & Beauty Centre Beauty Inn in Nieuwegein introduceert de superluxe behandeling Casmara AddictiO2 in Nederland. Wat maakt deze schoonheidsbehandeling voor de rijpere huid zo bijzonder dat consumenten bereid zijn om hier ruim 1000 Euro voor neer te tellen? Het geheim zit hem in de combinatie van behandelingen in het schoonheidsinstituut die worden opgevolgd door huidverzorging door de klant zelf, thuis, 15 dagen na elke behandeling. En natuurlijk bevatten de diverse cremes die onderdeel uit maken van deze behandelingen diverse werkzame ingredienten met bewezen resultaten. Deze totaal aanpak geeft de oudere huid in korte tijd een echte verjongingsboost. Het resultaat is een gehydrateerde, stevige, egalere en een elastischere huid waardoor het gezicht er ontspannen en gladder uit ziet.

Stap 1: De AddictiO2-salonbehandelingen

De Casmara ‘AddictiO2’- Treatment start met een salonbehandeling in vier fasen. De behandeling begint met een dieptereiniging met een zuurstofactief schuim. Deze fase wordt gevolgd door het inbrengen van een mesogel en extra zuurstof in de huid door middel van een intensieve massage. In de derde fase worden tal van actieve ingrediënten in de huid gemasseerd. Het gaat hier om een emulsie met plantenextracten die de tekenen van de huidveroudering bestrijden. Hiertoe behoort onder andere phytrogen®, een belangrijk complex van phyto-oestrogeen dat de synthese van het collageen stimuleert. De laatste fase van de behandeling bestaat uit een uniek tweefasen masker dat de toediening van ingrediënten als calcium, magnesium en antioxidanten versterkt. Het masker heeft een zeer specifiek effect op de gevoelige gebied rondom de ogen dankzij het Korenbloem extract.

Stap 2: De ‘AddictiO2’-thuisproducten

In de eerste 15 dagen na de eerste salonbehandeling dient de klant de thuis de Casmara ‘AddictiO2’- Skin Set te gebruiken, een set met huidverbeterende ampullen speciaal voor de rijpere, droge huid. Deze ampullen worden aangebracht onder de dag- en nachtcrème. Na de tweede behandeling in de schoonheidssalon gebruikt men vervolgens thuis gedurende 15 dagen de Casmara DNA Cream en het Casmara DNA Serum.

Kosten en meer informatie?

 

Alle bestanddelen die bij de reeks Casmara AddictiO2 worden gebruikt zijn wetenschappelijk getest.

De kosten voor de complete kuur inclusief producten voor thuisgebruik bedragen € 1.114,30 en wordt aangeboden bij Health & Beauty Centre Beauty Inn in Nieuwegein voor de introductieprijs van € 995.

Gerelateerde berichten