Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Urban Protect Recovery Hand- en Lipcare:

Hét antwoord op bescherming tegen schadelijke stoffen!

De wereld bevat steeds meer schadelijke stoffen. Hierdoor krijgt onze huid ook meer en meer te verduren. Casmara lanceert twee producten om onze meest delicate huid te beschermen én te herstellen!

Heerlijk zacht!

 

UrbanProtect Recovery Hand Cream

De Urban Protect Recovery Hand Cream doet alles wat je mag verwachten van een handcrème. En bescherming tegen vervuiling en photo-aging. Tekenen van leeftijd worden hierdoor tegengegaan. Imperfecties zoals huidverkleuringen worden gelijk verdoezeld en geëgaliseerd. Tegelijkertijd ervaar je een intens gevoel van comfort. De huid voelt niet vettig aan. Perfect dus voor de drukbezette man/vrouw die geen tijd heeft om te wachten tot de crème ingetrokken is!

De toepassing is eenvoudig

Breng de crème, wanneer gewenst, aan op de handen en onderarmen en masseer in. Geef extra aandacht aan de nagelriemen om ook deze comfortabel en zacht te houden.

Actieve werkstoffen die voor een mooi effect zorgen

Passievrucht: Geconcentreerd actief ingrediënt vanuit de passievrucht; oliemoleculen die de dermis herstellen en de belangrijkste huideigen moleculen (denk aan Hyaluronzuur, collageen en elastine) stimuleren. Deze intelligente formule werkt vooral op de  meest beschadigde zones.

Pollu-Block: Natuurlijk actief ingrediënt dat een schild vormt tegen vervuiling op de huid. Deze barrière beschermt tegen drie schadelijke effecten: UV-licht, luchtvervuiling en chemische stoffen.

Niacinamine: Innovatief, actief ingrediënt dat hydrateert en als anti-aging werkt. Stimuleert de aanmaak van collageen, verbetert de elasticiteit en gaat hyperpigmentatie tegen.

Tri-Natural Waxen: 100% plantaardige, hydraterende en voedende ingrediënten uit Jojoba, Mimosa en Zonnebloemwax om de huid te voeden en vocht te binden. Deze waxsoorten geven een licht, luchtig en zijdezacht gevoel op de huid.

Hydra Balance: Hydraterend, herstellend en vernieuwend op de huidprocessen om tekenen van leeftijd tegen te gaan.

Vitamine E: Voedingsstof tegen photo-aging en een antioxidant om vrije radicalen tegen te gaan. Essentieel voor een jeugdige en stralende huid.

95% natuurlijk – 50 ml

De Lip Balm

 

UrbanProtect Recovery Lip Balm

Ontworpen om de meest delicate huid tegelijkertijd te beschermen en te behandelen. De UrbanProtect Recovery Lip Balm is een multifunctionele lip corrector met een vleugje rosé goud. Herstelt de lippen intens, maakt ze voller en geeft een beschermend schild tegen invloeden van buitenaf. Zo pakken we tekenen van leeftijd aan.
Het resultaat? Allereerst volle, gladde lipcontouren. Droge schilfertjes behoren tot het verleden behoren. Een verleidelijke glimlach wordt op het gezicht getoverd.  “Als jouw ogen de spiegel van de ziel zijn, is jouw mond de vertolker van je hart”; verzorg de lippen dus goed!

Toepassing is heel eenvoudig

Breng de UrbanProtect Recovery Lip Balm aan wanneer dat gewenst is. De balm mag meerdere keren per dag gebruikt worden.

De actieve werkstoffen zijn bijzonder te noemen

Hyaluronzuur: Ultra-hydraterend en actief ingrediënt dat 1000x haar eigen gewicht aan vocht kan binden. Vult de rimpels en lijntjes direct.

Moringa Boter: Buitengewone boter met eindeloze medicinale voordelen. De prachtige combinatie van antioxidantvitamines A, C en E met mineralen beschermen tegen de negatieve reacties van vrije radicalen door een beschermend schild over de lippen te leggen.                       Daardoor herstelt vochtverlies sneller en wordt craquelé tegengegaan.

Drakenbloed LP: 100% natuurlijk en plantaardig anti-agingcomplex om de huid te verzachten, voeden, vernieuwen en beschermen. Een aantal van de ingrediënten in dit complex versnelt de regeneratie. Dankzij een Intelligent anti-vervuilingseffect kan het huideigen                           antioxidant en ontgiftsysteem gestimuleerd worden. Ook gaat deze balm preventief tekenen van leeftijd tegen.

PerfectLip+: Een ingrediënt rijk aan Sinalbin, wat werkt als een lip plumper. Geeft een warme, tintelende sensatie en vult daardoor de lippen van binnenuit op. Resultaat: volle, gehydrateerde lippen al vanaf de eerste applicatie.

97% natuurlijk – 12 ml

 

Gerelateerde berichten