CC Cosmetics, met eigenaren Corina Blokland en Carmel Boere, heeft de distributie van Fiji Blend overgenomen van VanBeurden. De producten zijn voor particulieren te koop in de webshop van John Beerens, maar voor de professionals in de beauty- & wellnessbranche is dit zonnecometicamerk exclusief verkrijgbaar bij CC Cosmetics.

Fiji Blend heeft het assortiment in de zonnecosmetica vergroot door geur en textuur de zonnebeleving en het bruiningsresultaat. Voor 2012 heeft Fiji Blend weer een sterk productaanbod.

VanBeurden: “Jarenlang hebben wij met veel plezier de markt voorzien van het exclusieve merk Fiji Blend, maar omdat wij nu ook de distributie voor Europa aangeboden hebben gekregen konden we onze klanten niet meer de juiste aandacht geven die ze verdienen.” Albert en Mariët van Beurden bedanken hun klanten voor de jarenlange samenwerking binnen de branche. Zij blijven voor Nederland actief als officieel distributeur van megaSun zonnebanken.

Fiji Blend zet zich ook in via het Treesforlive.org om een eind te maken aan ziektes veroorzaakt door verontreinigd water. Door deze inzet kunnen u en uw klanten op een verantwoorde manier genieten van een prachtige bruine kleur.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten