Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Hierover verschillen de meningen nogal. Wij zijn als bestuur van De Huidprofessional natuurlijk bevooroordeeld maar zijn van mening dat een branchevereniging veel kan toevoegen en bijdragen aan de bedrijven in de schoonheidsbranche. Maar wat doet De Huidprofessional nu voor jou als je lid wordt of bent?

We zetten alle voordelen graag voor je op een rijtje!

  • Door onze leden met reclamecampagnes te ondersteunen, kunnen zij gratis hun achterban informeren over ons vakgebied. Daarnaast posten wij als branchevereniging ook deze informatie via onze social mediakanalen om op die manier onze zichtbaarheid en bekendheid verder te vergroten. Zowel binnen de branche als voor de consumenten. Zo werken we ook mee aan het nieuwe tv-programma ‘De Schoonheidsspecialist’ op SBS6.
  • Bij Vektis hebben we de AGB-codes voor de specialisaties en zijn we met de zorgverzekeraars in gesprek over vergoedingen. VGZ en zijn onderliggende verzekeringen zijn al overgegaan tot vergoeding.
  • Sinds 1 januari zijn onze leden ook aangesloten bij een geschillencommissie en is er een klachtenfunctionaris. Dit is uiteraard van groot belang voor de WKKGZ.
  • Met gepaste trots mogen we ook bekend maken dat het vakblad De Beauty Professional met ingang van 1 juli aanstaande zal worden verstuurd naar al onze leden. Het vakblad – dat normaal € 79,00 exclusief btw per jaar kost – zit dan gratis in je lidmaatschap! Leveranciersvereniging de Beauty Trade Professional (BTP) maakt dit voor ons mogelijk en wij zijn ze hiervoor dan ook zeer dankbaar.
  • De jaarcontributie bedraagt voor een heel kalenderjaar slechts € 100,00 exclusief btw. Wil je daarnaast je specialisaties bij ons registreren dan komt er ongeacht het aantal specialisaties, € 50,00 exclusief btw per kalenderjaar bij.
  • Om de kennis van de gespecialiseerde leden goed te kunnen waarborgen is met TCI in Schoonrewoerd een overeenkomst gesloten om de nascholingen te gaan verzorgen. Door het op deze manier te organiseren kunnen we ook de onafhankelijkheid van de nascholing garanderen. We willen tenslotte dat iedereen goed en vakkundig wordt onderwezen en getoetst. Tevens zijn wij nu aan het onderzoeken of het mogelijk is om de nascholingen regionaal te organiseren. Zo kan ieder lid in zijn of haar omgeving de nascholing volgen. Dit maakt dat de reistijd voor velen enorm omlaag kan.

Een brancheorganisatie kan alleen krachtig zijn met leden. Onze visie is dan ook dat wij er als brancheorganisatie zijn voor onze leden, die bij ons op nummer één staan. Belangenbehartiging voor onze leden is dan ook ons hoogste doel.

Spreekt dit je aan? Kijk dan op onze website www.dehuidprofessional.nl en meld je vandaag nog aan als lid!

De Huidprofessional

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten