Ga jij ook naar de vakbeurs in Jaarbeurs Utrecht? Deze keer wordt het in een andere vorm gegoten dan anders: de Beauty2Buy. Uiteraard staan wij er ook: in hal 3, stand B.111.

Op deze vakbeurs hopen we natuurlijk onze leden te mogen begroeten. Maar we zien je ook graag langskomen als je nog geen lid bent. We gaan graag met je in gesprek over de voordelen van het lidmaatschap bij De Huidprofessional.

Wat zijn zoal deze voordelen voor jou? Bijvoorbeeld de gratis bezorging van het vakblad De Beauty Professional, de AGB-codes voor verzekeraars, de voorwaarden waar je meteen aan voldoet voor de WKKGZ, zoals een klachtenfunctionaris en geschillencommissie. En heb jij altijd al een mooie fotoshoot van jezelf en je bedrijf willen hebben? Vind je het ook moeilijk om je medianieuws te bedenken? Dan is dit nog een reden om je aan te sluiten bij De Huidprofessional. Wij bieden jou een speciale all inn prijs voor twee uur fotografie voor € 300,- De normale prijs is €500,- voor niet-leden. Daarnaast leveren wij elke week content op social media waar je gratis gebruik van mag maken. En we willen natuurlijk ook samen sparren over ons mooie vak. Hiervoor worden op dit moment de nascholingen ingericht zodat deze volgend jaar van start kunnen gaan.

Daarnaast hebben we voor zowel leden als, nog niet-leden mooie aanbiedingen.

Heb jij als lid nog geen muurschild en/of led-design dan kan je deze op de beurs meenemen tegen een gereduceerd tarief. Het muurschild kost normaal € 37,50 incl. btw en verzendkosten, maar neem je dit ter plekke mee dan kost hij slechts € 32,50 incl. btw.
Voor het led-design geldt normaal de prijs van € 32,50 incl. btw. Neem je dit mee vanaf de beurs dan is de prijs € 27,50 incl btw.

Leuke beursactie!
Voor nieuwe inschrijvingen op de beurs geldt dat je voor de rest van 2022 geen contributie hoeft te betalen. Mits je ook in 2023 lid blijft uiteraard.

Wil je je ter plekke aanmelden? Dat kan! Zorg er dan voor dat je je vakdiploma en eventueel je diploma(s) van de specialisaties digitaal bij je hebt. En dat je € 0,01 cent digitaal kunt betalen bij de online aanmelding. Als nieuw lid kun je dan ook meteen gebruik maken van de aanbieding voor het muurschild en/of het led-design.

Een brancheorganisatie kan alleen krachtig zijn mét leden. Onze visie is dan ook dat je als lid van onze brancheorganisatie op nummer 1 staat. Belangenbehartiging voor onze leden is ons hoogste doel!

Spreekt dit je aan? Kijk dan op onze website www.dehuidprofessional.nl en meld je vandaag nog aan als lid!

De Huidprofessional

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten