Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Het is een goede maatschappelijke ontwikkeling dat we meer aandacht hebben gekregen voor het belang van de natuur. Inmiddels is het voelbaar en zichtbaar dat overheidsmaatregelen voor natuur en waterbeheer ook echt iets opleveren. Momenteel zitten we nog middenin de trend van onze eigen bewustwording van wat we eten en drinken. Daar ligt ook de basis voor een gezonde uitstraling met een mooie huid. Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat natuurlijke ingrediënten de meest pure essentie vormen van onze huidverzorging. Daar heb ik me met mijn totaalaanpak dan ook in gespecialiseerd. Die focus heeft mij inmiddels veel erkenning opgeleverd: zelf heb ik er onnoemelijk veel van geleerd.

Ik ben altijd erg geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen in onze branche en werk nauw samen met onze leveranciers. Ook zij voelen de trend goed aan om producten te ontwikkelen die het milieu niet belasten en gebaseerd zijn op elementen uit de natuur. Zo ben ik onlangs een samenwerking aangegaan met twee prachtige merken, Éminence en Cosmedix. Deze merken combineren de klassieke kennis van planten en kruiden met moderne huidverzorgingsinnovaties tot technologisch geavanceerde producten en professionele behandelingen. Zo kunnen wij werken met chemievrije huidverzorgingstechnieken en –producten. Wat je op je huid aanbrengt is namelijk nét zo belangrijk als wat je eet en drinkt. De producten waar wij mee werken zijn veelal vrij van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. Voor mijn salon passen deze producten en behandelingen helemaal bij wie wij willen zijn en sluiten wij aan bij de vraag van onze klanten.

Evelien Leijten (Residence de Beaute)

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten