Mijn aanpak voor de zomer is erop gericht mensen te verrassen met aantrekkelijke programma’s. Dat doen we met een aanbod van originele seizoensgerichte promoties. De hogere temperatuur en het vele zonlicht stellen namelijk andere eisen aan de huid dan de winterperiode.

Inmiddels weten we vanuit onze ervaring goed waar onze klanten behoefte aan hebben. En zelf weten we dat natuurlijk ook wel, want ook als schoonheidsspecialistes zijn we niet anders dan onze klanten: je brengt je dagelijkse verzorging aan, maar merkt dat er weinig gebeurt op je huid. Tijd voor aanpassing in je verzorgingslijn. Onze pakketten zijn dus vraaggericht. We geven een breed advies, op basis van een goed voorbereide intake procedure. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen ‘mooi’ kan zijn en zetten onze aanpak altijd in de breedte in. Echte beauty komt van binnenuit.

Voor de verschillende onderdelen van zo’n pakket zetten wij de best passende specialiste van de salon in. Het kan voorkomen dat een klant door meerdere specialisten geholpen wordt, wat een meerwaarde biedt aan de breedte van ons advies. Een zomerprogramma kan bijvoorbeeld beginnen met een voedings- en bewegingsadvies.

Voor een oppepper van de huid combineren we dat met Mesotherapie, zodat onder andere de vochtbalans versterkt wordt. Dat is van belang om – mits gedoseerd en met gebruik van een goede SPF-crème – een mooi zomers tintje te krijgen. Daarnaast geven we informatie over het gebruik van de juiste huidverzorging en geven wij tips voor een lichte, natuurlijke make-up, die we ook graag even aanbrengen. Om het programma helemaal af te maken en de laatste storende vetrolletjes te laten verdwijnen kunnen we de Cryolipolyse-techniek inzetten (het bevriezen van vetcellen die daarna door je lichaam afgevoerd worden). Dit kan zelfs soms met een gezichtsbehandeling worden gecombineerd en scheelt dus in behandeltijd. Dat laatste is voor de moderne klant een belangrijk punt: de meeste van onze klanten hebben een drukbezette agenda.

Zakelijk gezien kan de zomer dus ook een prima periode zijn, als je daar op inspeelt. Veel van onze klanten hebben dan juist eindelijk een keer de tijd om het realiseren van hun beautywensen écht aan te pakken.

‘Zomerproof’, wij zijn er klaar voor!

Evelien Leijten (Residence de Beaute)

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten