Vanaf half juli start de Belastingdienst met het versturen van brieven naar ondernemers met een grote betaalachterstand op de betalingsregeling van het bijzonder uitstel vanwege de coronacrisis. Ook ondernemers die nog niet zijn begonnen met het aflossen van hun coronaschuld ontvangen van de Belastingdienst een brief. Daarin staat dat het bijzonder uitstel van betaling wordt ingetrokken. De coronaschuld die zij hebben opgebouwd, moet in een keer en binnen 14 dagen worden terugbetaald.

Ook in de persoonlijke dienstverlening werken ondernemers die fors achterlopen met het afbetalen van hun coronaschuld. Voor hen is het goed om te weten dat het nooit te laat is voor hulp. Maar zij moeten wel in actie komen. Lukt dat niet, dan kan dat uiteindelijk leiden tot een deurwaarder op de stoep. Dit wil de Belastingdienst voorkomen.

Geldzorgen? Het is nooit te laat voor hulp
Heb je financiële zorgen als ondernemer in de persoonlijke dienstverlening? En lukt het niet om bijvoorbeeld corona-achterstanden af te lossen? Je staat er niet alleen voor. Maar je moet wel in actie komen. Binnenkort start de Belastingdienst met het intrekken van het bijzonder uitstel van ondernemers die nog niet zijn begonnen met betalen of die een grote achterstand hebben. Wacht daarom niet langer en bekijk wat je mogelijkheden zijn. Bel voor gratis hulp en advies met het team van Geldfit Zakelijk op 0800 8115. Of kijk op Geldfit.nl/zakelijk voor meer hulpmogelijkheden.

Gerelateerde berichten