Corrective Cosmetics is vanaf 1 januari 2023 de officiële distributeur van het Spaanse cosmetica merk KEENWELL voor Nederland. Het merk Keenwell bouwde sinds de start in 1972 een gerenommeerde reputatie op door haar jarenlange ervaring in de professionele schoonheidsbranche. Het biedt innovatieve en effectieve oplossingen voor alle huidonvolkomenheden, door middel van geavanceerde behandelingen die klanten helpen zich nog mooier en zelfverzekerder te laten voelen dan dat ze al zijn. Ook biedt Keenwell een reeks ondersteunende behandelingen aan voor zowel pre als post medische procedures.

Door haar jarenlange ervaring en het gebruik van moderne technologieën staat KEENWELL garant voor een optimale huidverdraagzaamheid. De ervaring die KEENWELL heeft als fabrikant van professionele cosmetica, heeft geresulteerd in hun unieke “KEENWELL FACIAL METHOD”. De Facial Method geeft de professional verschillende tools om tussen behandelingen te kiezen afhankelijk van de esthetische veranderingen en de mate van de conditie van de huid.

Gerry Zwoferink, CEO Corrective Cosmetics: “Wij zijn erg blij en trots om deze nieuwe partner in de Corrective familie te verwelkomen: KEENWELL is een sterke aanvulling op de andere merken die wij al jarenlang aan schoonheidsspecialistes verdelen. Met KEENWELL en onze overige merken als Webecos, Thalion, Dr. Tadlea, UNG en Coverderm kunnen wij elke schoonheidsspecialiste perfect ondersteunen.”

Meer informatie vindt u op www.keenwell.com Tijdens de Beauty Trade Special van 25 t/m 27 maart in Utrecht kunt u ook persoonlijk kennis maken met de filosofie en de producten van KEENWELL. U vindt KEENWELL op stand 11C041. Wilt u al eerder informatie, neem dan contact met ons op via 020 64 129 86 of stuur een mail naar keenwell@correctivecosmetics.com

Corrective Intercontinental Cosmetics N.V.

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten