Op 1 juli 2007 opende CRT Emotions haar deuren en vierde op 1 juli 2012 haar eerste lustrum. In 2007 werd CRT Emotions officieel europees importeur van Dream Cream, de seksuele sensatie voor de vrouw.

Dream Cream
Dream Cream is een crème die het orgasme, de gevoeligheid , de vochtigheid en de opwinding van de vrouw op natuurlijke wijze versterkt.

De crème is ontwikkeld door Dr. J. Kaminetsky, naar aanleiding van de komst van Viagra voor de man. Veel vrouwen krijgen tijdens en na de menopauze te maken met klachten op het gebied van ongevoeligheid, verminderde vochtigheid (droge vagina) en verminderd orgasme. Dream Cream versterkt de gevoeligheid, vochtigheid en orgasme op natuurlijke wijze dankzij het lichaamseigen aminozuur L-arginine.

Dream Cream is niet allen geschikt voor vrouwen tijdens en na de menopauze, maar is geschikt voor elke seksueel actieve vrouw die haar seksleven verbeteren wil.

Sinds juli 2007 heeft CRT Emotions flink aan de weg getimmerd. Na de introductie van Dream Cream op de huishoudbeurs 2008, waar het product ook werd verkozen tot beursnoviteit, kreeg het product veel aandacht in de media en sindsdien is Dream Cream verkrijgbaar bij drogisterijen en online-drogisterijen.

PFB Vanish
In mei 2008 werd CRT Emotions officieel importeur van PFB Vanish, het product tegen scheerirritatie, rode scheerbultjes en ingegroeide haartjes. Dit product werd geïntroduceerd tijdens de huishoudbeurs in het jaar 2009 en wederom werd een product van CRT Emotions verkozen tot beursnoviteit.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten