David Fowler deelt zijn kennis op de Beautyspot.nl trade edition

Op zondag 10 april komt niemand minder dan de wereldberoemde David Fowler naar de Beautyspot.nl trade edition. David, beter bekend als dé nail technician, komt naar onze beautybeurs om jullie op de hoogte te brengen van de laatste trends op nagelgebied, en om een presentatie te geven op het Styling Stage.

David weet waar hij over praat, want hij heeft een behoorlijke staat van dienst als nail technician. Fowler begon zijn carrière ongeveer tien jaar geleden in Amerika. Hier werkte hij in Zuid California, waar hij, met Jan Arnold van CND en Fred Segal Beauty, nagels creëerden voor Hollywood celebrities en vakbladen omtrent fashion.

In 2004 verhuisde David van Amerika naar Duitsland en vanaf toen kwam de carriere van David in een opwaartse stroomversnelling terecht. Binnen twee jaar was hij een van de meest succesvolle nail technicians ter wereld. Hij werkte samen met bekende sterren als Madonna, Halle Berry, Britney Spears, Gwen Stefani en Jennifer Lopez. Ook stonden zijn creaties stonden op covers van verschillende vakbladen over de hele wereld.

Inmiddels deelt Fowler zijn kennis en talent met andere nail technicians door lessen te geven over de hele wereld. Dat doet hij onder meer in China, Australië, Zuid-Afrika, Europa en Amerika. Dat wij onze Beautyspot.nl trade edition in Utrecht aan dit lijstje mogen toevoegen is voor ons een hele eer!

Wil jij David eens aan het werk zien of heb je een brandende vraag? Kom dan op zondag 10 april naar de Beautyspot.nl trade edition!. Laat je inspireren door deze wereldster en zijn presentatie die plaatsvindt om 12:30.

Overige experts

Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten