Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Het is bijna zover, komend weekend gaat de beurs Beauty Trade Special van start in de Jaarbeurs Utrecht. Natuurlijk zijn de tickets al in de pocket, heb je die interessante lezing(en) al uitgezocht en weet je welke standhouders je perse wilt bezoeken. Om het nog gemakkelijker voor je te maken én te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan, de belangrijkste feiten nog even op een rijtje!

Wat, waar en hoe
Beauty Trade Special wordt gehouden van 2 tot en met 4 april in de Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, 3532 AL Utrecht. De Jaarbeurs ligt direct achter het grootste NS-station van Nederland: Utrecht Centraal en is daardoor uitstekend te bereiken met openbaar vervoer zoals de trein. Vanuit de centrale hal volg je de borden ‘Jaarbeurszijde’. Ga vervolgens de trappen af, loop langs het Beatrixtheater en dan vind je het hallencomplex aan de overkant van de straat.

Kom je liever met de auto? Volg dan vanaf de ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’, dan wijst het zich vanzelf. Om de Jaarbeurs heen vind je een aantal parkeerterreinen waar eigenlijk altijd wel plaats is. De parkeerplaatsen liggen allemaal op loopafstand van de beurs. Je kunt ook parkeren bij een Transferium aan de rand van Utrecht waarna je met de bus of tram naar het Centraal Station gaat: extra voordelig en heel gemakkelijk. Meer informatie vind je op www.transferiumparkeren.nl/utrecht.

Lezingen & tickets
Tickets voor de beurs zijn eenvoudig te bestellen via de website: https://beautytradespecial.nl/tickets-bestellen. Parkeerkaarten kun je online bestellen via Jaarbeurs (https://www.jaarbeurs.nl/praktische-informatie). Zo heb je alles al fijn geregeld voor een ontspannen beursbezoek! Heb je al uitgekozen welke lezingen je wilt bijwonen? Kijk alvast op de plattegrond waar het theater is waar jouw lezing gegeven wordt en zet de tijd erbij. Zorg dat je altijd een paar minuten voor aanvang er bent, dan hoef je niets te missen!

Deel je mooiste beursmomenten
Nu je alles goed geregeld heb, wil je natuurlijk graag je klanten laten weten dat jij dit event gaat bezoeken. Zo zien jouw klanten dat je bijblijft op je vakgebied en dat je tijdens de beurs niet aanwezig bent in de salon. Het werkt supersimpel: ga naar de eventpagina op Facebook en zet jezelf op ‘aanwezig’. Je blijft dan op de hoogte van de laatste beursontwikkelingen en aantrekkelijke aanbiedingen. Handig, toch? Je kunt Beauty Trade Special ook volgen via Instagram. Gebruik daarbij de hashtag #BTS22. We zijn ontzettend benieuwd naar je berichten, selfies en filmpjes, deel je ze met ons?

De beurs is op zaterdag 2, zondag 3 en maandag 4 april geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Gerelateerde berichten