Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Dentsend is de eerste online tandartsenpraktijk, die zich toespitst op een totaalconcept voor professionele mondverzorging (ook cosmetisch, middels een concept voor veilig tanden bleken i.s.m. de tandarts).

Het assortiment van Dentsend bestaat uit diverse producten. Dentsend biedt de mogelijkheid om op maat gemaakte producten te bestellen, zoals bleeksets, knarsbitjes en gebitsbeschermers. Ook voor online tandheelkundige adviezen, achtergrondinformatie op het gebied van mondverzorging en het bleken van tanden kan men er terecht. Dit laatste dankzij een online bleekmethode in samenwerking met de tandarts.

Het ontstaan van Dentsend
Het concept van Dentsend is ontstaan als gevolg van de ontwikkelingen in de Europese tandheelkundige markt. Het aanscherpen van de Europese wet op het gebied van tanden bleken en de rumoerige toestanden rondom het vrijgeven van de tandartstarieven, brachten veranderingen teweeg in de markt van professionele mondverzorging. Vanuit deze marktontwikkelingen is gekeken naar het huidige aanbod in de Benelux & Duitsland op het gebied van online tandartsen.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten