Longevity presenteert:
DÉ EVOLUTIE IN ESTHETISCHE TECHNOLOGIE

Als we de markt voor esthetische apparatuur bekijken dan zien we vooral bestaande technieken in een nieuw jasje of verschillende technieken op één systeem die achter elkaar gebruikt moeten worden.

Tesla Med ION STREAM 680 PRO is het eerste systeem, uniek in de wereld, dat gebruik maakt van de kracht van ionen (ION FLOWS) en PACKAGED SAMPLING MICROCURRENT die in synergie worden afgegeven. De technologieën zijn dankzij twee wereldwijde patenten in geen enkel ander apparaat te vinden.

Samen met een derde nanoporatie generator wordt het werkingsprincipe van meer dan 10 verschillende esthetische technieken gecombineerd waardoor het mogelijk wordt om huidweefsels in een veel kortere tijd te regenereren dan met andere technologieën die op de markt zijn.

De Tesla Med 10+ ULTIMATE FACE & BODY TREATMENTS geven direct na één enkele sessie zichtbare resultaten die langdurig aanhouden op meer dan 20 verschillende behandelindicaties voor gelaat en lichaam. Eindelijk heeft de huidprofessional met dit multifunctionele en breed toepasbare systeem de mogelijkheid om chirurgische resultaten te behalen zonder scalpel of naald.

TESLA MED is daarom met recht Dé evolutie in esthetische technologie.
Bezoek de stand op Beauty Trade Special: STANDNUMMER: 10F060

10+ TECHNOLOGIËN IN ÉÉN

 1. Microdermabrasie
 2. Radiofrequentie
 3. (Cold)Plasma
 4. Ozontherapie
 5. Microcurrents
 6. LLT/Cold Laser/Led
 7. Zuurstoftherapie/Carboxytherapie
 8. Cryotherapie
 9. Ultrasound
 10. 10.Microneedling
 11. 11.Micro-bindweefsel massage /Micro-cupping
 12. 12.Transdermale afgifte technieken zoals sonoforese, elektroporatie en Iontoforese

Bekijk de resultaatfoto’s: 

      

  

Gerelateerde berichten