Care Cosmetics was natuurlijk ook present op Beauty Trade Special (6, 7 en 8 april in de Jaarbeurs Utrecht) met maar liefst drie stands.

Zo presenteerden we het paradepaardje van Skeyndor, de MEGAN. Dit systeem gaat een stap verder qua regeneratieve gezichts- en lichaamsbehandelingen door de combinatie van de positieve effecten van onder andere hoog frequentie, lichttherapie en Hi-Tech Performing Cosmetics. Door het stimuleren, regenereren en remodelleren van de diepere weefsels van de huid, werkt de beauty professional met MEGAN op deze huidbehoeftes: verfijnen van poriën, meer helderheid, meer stevigheid en het minimaliseren van oneffenheden, rimpels en huidverslapping.

Bentlon | Be Different, Be Bentlon
We vinden dat we nogal gedurfd uit de hoek kwamen. Graffiti-artist Marcel Labrie ging op de stand een spierwit Bentlon high end treatment bed voorzien van graffiti. En … deze stoel was te winnen door beauty professionals!

Niet op de beurs, maar wél nieuw in de collectie!
De nieuwe make-up collectie van Art Deco heeft een hoog must have gehalte. De blush geeft jouw huid direct een frisse uitstraling. Er zijn twee kleuren die afzonderlijk van elkaar te gebruiken zijn maar als je ze mengt, oogt de kleur nog frisser. De textuur is fluweelzacht. Dat voel je. Dat zie je. De subtiele rozengeur brengt je vanzelf in de sfeer van de lente. Vrij van minerale olie en talk. Veganistisch.

Hete peper
De naam voor deze lip booster van Art Deco zegt al genoeg. Deze Hot Chili lip booster zorgt voor een push-up van jouw lippen. Het extract van rode peper geeft maximaal volume en versterkt ook nog eens de natuurlijk kleur van de lippen.

Walking on sunshine
Het is altijd een beetje dubbel. We genieten van de zon, maar weten ook dat zonder bescherming vroegtijdige veroudering, pigmentvlekken en zonnebrand op de loer liggen, om nog maar niet te spreken van huidkanker. We zijn dan ook blij met onze product developer Mardge Pascaud, die zoals jullie weten onder haar eigen naam cosmetica, voedingssupplementen en apparatuur ontwikkelt. Mardge werkt samen met specialisten om de beste werkstoffen te ontdekken, te testen en toe te passen zodat het resultaat de verwachtingen overtreft. Zo heeft ze vorig jaar weer maanden in het lab doorgebracht.

We presenteren dan ook met trots deze Sun Guard Stick – High Eco 40. Deze beschermt de huid effectief tegen ultraviolette straling en respecteert het milieu. De stick bevat onder andere het natuurlijke mineraal zinkoxide, dat niet alleen UV-stralen reflecteert, maar ook verkoelend en jeukstillend werkt, ontstekingen remt en de huid beschermt tegen branderigheid en irritatie.
Dit maakt de stick ideaal voor gevoelige lichaamsdelen zoals neusbrug, wangen, oren, decolleté, schouders en vooral niet te vergeten de hoofdhuid (die vaak dunner is en dus gevoeliger om te verbranden). Mardge paste ook ZnO als filter toe, en dat betekent dat de stick ‘coral safe’ en ‘reef safe’ geclassificeerd is, oftewel geen schadelijke effecten heeft op koraalriffen en het onderwaterleven.

Geen chirurg!
Bij Care houden we nogal van behandelingen met apparatuur die de natuurlijke schoonheid verbeteren, zonder dat er een mes aan te pas komt. De nieuwe MESO-infinity van Pascaud is hier een goed voorbeeld van. Mardge Pascaud: “Met de Meso Infinity willen we vrouwen en mannen de mogelijkheid bieden om hun natuurlijke schoonheid te verbeteren zonder chirurgische ingrepen. Dit apparaat is een doorbraak in de schoonheidsindustrie en stelt mensen in staat stelt om te stralen met vertrouwen en authenticiteit.” Hoe het werkt? Mardge: “Door middel van elektroporatie kunnen we poriën in de bovenste laag van de huid openen, evenals kanalen tussen huidcellen in de diepere lagen. Dit stelt ons in staat om actieve ingrediënten diep in de huid te brengen, waar ze het meest effectief zijn.” Deze technologie maakt voornamelijk gebruik van kleine pinnen op de meso-chip om kleine kanalen in de huid te openen. Daarna worden de voedingsstoffen dus naar de diepere huidlaag gebracht en zo wordt de snelheid waarmee de huid deze stoffen opneemt, verhoogd. Mooie bijkomstigheid: de Meso Infinity van Pascaud is geschikt voor alle huidtypen en is aan te passen aan individuele behoeften en wensen. Van vermindering van fijne lijntjes en rimpels, tot een verbeterde huidstructuur of algehele verjonging. De behandeling is te ondergaan bij geselecteerde salons en klinieken. Leuk detail: dit apparaat is genomineerd voor de Dutch Beauty Award.

Gerelateerde berichten