Wat zijn de trends voor het komende seizoen? Eén ding is zeker, als nagelstylist kun je weer volop experimenteren met verschillende kleuren en designs. Omdat de meeste klanten in je nagelstudio nooit weten wat ze willen, kun je ze met deze uiteenlopende trends altijd iets bieden wat bij ze past en waarmee ze blij en trots jouw salon uitlopen. Voor klanten die precies weten wat ze willen en hun eigen koers varen én op de hoogte zijn van de trends kun jij laten zien dat je ook op de hoogte bent van wat er speelt binnen jouw branche! Kortom: genoeg trends waar we ons op kunnen verheugen.

Golvende abstracte nagels
Felle kleuren zijn hot and happening dit seizoen, en die kleuren zien we terug op de nagels in allerlei vormen. Of je nu kiest voor pastelkleuren, meerdere kleuren, combineer deze met abstracte en organische vormen. Omdat nude het ook nog steeds goed doet, kun je die in bijna elk design toepassen of als basiskleur gebruiken.

Neutrale nagels
Een veel geziene kleur dit voorjaar is groen en felle kleuren in verschillende designs doen het ook goed. Houd jouw klant liever van meer ingetogen? Geen probleem! Tijdens de warmere dagen is er niets mis om eens te kiezen voor wat neutralere nagels. Nude tinten kun je op verschillende manieren gebruiken: zachte poederkleuren of met een subtiele shimmering zodat ze prachtig glanzen in de zon.

Let’s smile
Een aangename temperatuur, een fijn zonnetje en weer neer kunnen strijken op het terras 😉 Daar wordt toch iedereen vrolijk van?! Het is daarom extra leuk om ook iets leuks en vrolijks op je nagels te hebben. Smileys op de nagels is dan ook dé nageltrend voor aankomend seizoen! En waarom dan niet in de Pantone Colors of the Year: Ultimate Grey & Illuminating Yellow? Twee prachtige kleuren die benadrukken hoe verschillende elementen samenkomen om elkaar te ondersteunen, zo zegt Pantone er zelf over.

Dierenprints
Sinds jaar en dag zijn dierenprints op de nagels als populair en veelgevraagd en dat is niet voor niets. De luipaard-, tijger-, giraffen- en zebraprints komen nog steeds voorbij, maar aan deze range kunnen we er nog twee toevoegen: de koeienprint om mee te beginnen. Je wordt er niet alleen ontzettend vrolijk van, maar het past ook nog eens goed bij het seizoen. Een opmars maakt ook het schildpadeffect, die we natuurlijk al een tijdje zagen in het modebeeld. En nu juist de bruin-, nude- en groentinten ‘on top’ zijn, zouden wij zeggen: aan de slag!

 

Gerelateerde berichten