Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Deze week valt het vakmagazine De Beauty Professional weer op de mat. We geven je vast een sneak peak wat je in deze editie kunt verwachten.

Alle ins & outs op het gebied van injectables
Sommige schoonheidsspecialisten werken al jaren samen met een cosmetisch arts, anderen denken erover na. Maar er zijn ook schoonheidsspecialisten die faliekant tegen injectables zijn. Ieder heeft zijn eigen mening. Toch zie je het in de salons steeds meer, een samenwerking met een cosmetisch arts. En het mag dan cosmetisch zijn, soms wordt er ook voor injectables gekozen om een medische reden. Botox kan bijvoorbeeld positief werken voor mensen met migraine. Cosmetisch arts Ludy Holst heeft in haar Van Lennep Kliniek inmiddels tienduizenden, pijnloze behandelingen met injectables uitgevoerd bij zowel mannen als vrouwen. Als gecertificeerd arts en lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde) kent Ludy Holst alle ins & outs op het gebied van injectables en neemt ze jou in dit artikel mee in de wereld van de injectables.

Ook vertellen drie beautyprofessionals hoe zij denken over injectables en wat zij in hun salon doen als alternatief.

 

Voeding: winterkost
Onze columnist Anna M. Kruyswijk – v.d. Heijden vertelt alles over voedsel in de winter. “Bij lagere temperaturen hebben we meer energie nodig om warmte te genereren in ons lichaam, en die energie komt onder andere uit het voedsel dat we eten. In de winterperiode eten mensen in koudere streken van oudsher meer calorierijk dan in de andere seizoenen. Maar heeft dit nog wel zin met steeds minder winterkou? In de afgelopen 136 jaar is de mondiale temperatuur gestegen met 0,9°Celsius (1). We hoeven ons steeds minder te wapenen tegen de kou met heel veel extra calorieën, maar dit betekent niet dat we geen winterkost meer zouden moeten eten. Er zullen nog steeds koude en zelfs vorstrijke dagen zijn, en het is ook heerlijk en gezellig om stamppot en maaltijdsoepen te eten.” Wat moeten we eten in de winter om ons lichaam gezond te houden? En wat doet deze voeding met ons lichaam? Je leest het allemaal in het volledige artikel.

100% biologisch serum bij huidontstekingen
Het nieuwste serum van Chi Essential Cosmetics is volgens de leverancier van grote waarde bij huidontstekingen. “De synergie van oliën van het serum Blue Itis Treatment, zorgen voor vermindering van de ontsteking, jeuk en huidherstel en speelt een rol bij het voorkomen van een histamine uitbraak. Overal waar hitte in de huid optreedt, is dit serum een heerlijke verkoeler. Door de combinatie van bijzondere vette plantoliën en essentiële oliën is dit een must bij acute en chronische huidontstekingen.” Chi vertelt alles over de ingredienten en de werking in de huid.

Pascaud Care gaat de wereld over
Care Cosmetics en Pascaud Beauty Innovations onthullen een nieuw bedrijf. Pascaud Care BV is een feit. Mardge Pascaud en Duco van Keimpema hebben hun krachten gebundeld en willen met Pascaud Care de wereld veroveren. Sinds 2000 ontwikkelde Pascaud Beauty Innovations eigen behandelconcepten en producten, onder te verdelen in vier pijlers: cosmetica, voedingssupplementen, apparatuur en make-up. Mardge Pascaud: “De kennis van ons bedrijf zit in research, product- en merkontwikkeling en daar ligt ook mijn kracht. We hebben Pascaud een prominente plek in de salonwereld gegeven en het is tijd voor ‘the next level’. Op mijn wensenlijst stond ons merk te laten groeien en nog meer te innoveren. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een sterke partner die ons merk commercieel een boost kan geven, maar ook inhoudelijk meer impact genereert.” Lees het complete interview met Mardge in de komende editie van De Beauty Professional.

Plus:

– Aletta de Rooij: Heb jij de X-factor?

– Interview met Anita Torcqué, medisch schoonheidsspecialist

– Ginkel’s Cosmetica viert 35 jarig jubileum

– Jan Zwoferink over salicylzuur

– Drs. Harmen Rijpkema over blauwe kamille

– Cathelijne Cras over marketing in de salon

– Dit zijn de genomineerden van de Beauty Awards

 

Hou de brievenbus in de gaten! Ben je geen ANBOS-lid of nog geen abonnee? Ga naar www.debeautyprofessional.nl en neem een abonnement zodat je zeker weet dat je iedere editie ontvangt!

Gerelateerde berichten