Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!


 

 

 

HUIDVERSLAPPING

Heeft jouw klant last van huidverslapping?

Wilt ze graag die stevige, gladde huid terug?

Op een natuurlijke manier met lang resultaat?

 

OORZAAK HUIDVERSLAPPING
Een ouder wordende huid verliest stevigheid en veerkracht. Dit komt doordat de aanmaak van collageen en elastine in de lederhuid drastisch afneemt, terwijl de afbraak hiervan doorgaat en de celdeling vertraagt. Dit proces zorgt dat de huid dunner wordt.Doordat de huid haar stevigheid verliest kan het onderhuids vet zich gaan verplaatsen. En door de zwaartekracht, je raadt het al, is dit altijd naar beneden. De neus-lippenplooi  aan de zijkanten van de neus en lippen wordt duidelijker zichtbaar, waardoor een ongewenste oudere, vermoeide of zorgelijke uitdrukking ontstaat. Ook de handen zijn een goed voorbeeld waar de tijd haar sporen achterlaat.Naast de neus-lippenplooi zie je huidverslapping met name terug in het onderste gedeelte van de wangen (hamsterwangen), de hals, de zone rond de ogen (kraaienpoten) en een dunnere bovenlip. Ook de huid van het lichaam kan verslappen zoals bij de buik (denk aan na een zwangerschap of na extreem gewichtsverlies) en bij de onderkin.
Eén van de belangrijkste oorzaken voor het dunner worden van de lederhuid is een slechte bloedcirculatie.

Dit wordt veroorzaakt door:

  • slechte ademhaling
  • roken
  • stress
  • UVA-stralen van de zon
  • tekort aan bepaalde hormonen zoals oestrogenen, testosteron en groeihormoon
  • gifstoffen uit de lucht

Is jouw klant op zoek naar een effectieve en natuurlijke behandeling tegen huidverslapping? Een behandeling met langdurig resultaat zonder naalden of agressieve technieken? Waarbij haar lichaamseigen cellen weer in een gezonde conditie worden gebracht en aan het werk gezet worden?

 

OPLOSSING TEGEN HUIDVERSLAPPING
‘No. 1 FITNESS VOOR DE HUID’Een effectieve manier om een slappe huid aan te pakken is een ‘fitness voor de huid’ door middel van endermologie®.De speciale behandelkop van LPG® zorgt voor een intense stimulatie op het huidoppervlak.
Hierdoor worden de lichaamseigen cellen weer aan het werk gezet.

De de fibroblasten in het bindweefsel gaan zelf weer collageen, elastine (+46%) en hyaluronzuur (+80%) produceren.

 

Voor
Na
Omdat de cellen ge(re)activeert worden om zelf weer aan de slag te gaan geeft deze stimulatie een direct en langdurig liftend effect.Op een natuurlijke manier wordt de doorbloeding effectief geactiveerd en neemt de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen toe. Celdeling vindt versneld plaats waardoor rimpeltjes minder diep in de huid blijven staan.

GOED OM TE WETEN
LPG endermologie® is wereldwijd marktleider in deze natuurlijke mechanische huid stimulatie techniek. Er worden dagelijks meer dan 300.000 mensen behandeld.

Ook heeft de werkwijze van LPG® veel meer voordelen dan alleen esthetisch.
Het lichaam bestaat in zijn geheel uit miljarden cellen die allemaal met elkaar verbonden zijn. De LPG behandelingen werken dieper door en activeert de lichaamseigen cellen zichzelf te helen en weer in gezonde conditie te krijgen.

Zonder schade aan te brengen wordt het beste uit de cel naar boven gehaald zodat er met respect voor het lichaam aan verbetering wordt gewerkt.

Deze 100% natuurlijke, holistische behandelingen werken op het gezond en vitaler maken van het lichaam.

Wil jij weten wat LPG® voor jouw onderneming kan betekenen?
We denken graag met je mee tijdens een vrijblijvende afspraak. Dit kan via een online Zoom afspraak of bij jou in de kliniek. Klik hier voor het maken van een afspraak.

 

Artemis (Proximedia)

Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten