Staat het BEAUTY TRADE FESTIVAL al  in je agenda?

Fun en werk combineren: op Beauty Trade Festival kan dat! Op 28, 29 en 30 september verandert de Utrechtse Jaarbeurs wederom in een bruisend festivalterrein waar je op een relaxte manier alles vindt wat jouw vak zo mooi maakt. Door een upgrade met nieuwe festivalonderdelen wordt het event dit jaar completer dan ooit! Van één hal is het festival in drie jaar tijd al uitgeroeid naar maar liefst twee hallen.  Zorg dus dat je alvast de data blokt én je collega’s contact om samen te  gaan!

Nieuw dit jaar is het jubileumcongres Beauty & Skin powered bij BTP en ANBOS dat op maandag 30 september tijdens Beauty Trade Festival zal plaatsvinden. Dit congres is een samenwerking van ANBOS en leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals die beide dit jaar wat te vieren hebben: zo bestaat de ANBOS 70 jaar en viert de Beauty Award – dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten georganiseerd door de BTP – haar 10-jarig jubileum. Het congres belooft dan ook een feestelijk spektakel te worden met hoogwaardige lezingen en sessies, meet & greets met sprekers en uiteraard een gezellige borrel.

Nail Award
De Make-up Awards zijn inmiddels een fenomeen in de beauty branche. Maar de Nail Award is nieuw! Op zaterdag 28 september zal deze vakwedstrijd voor nagelstylisten gehouden worden op de main stage van het festival. Een dag later worden op diezelfde locatie de Make-up Awards uitgereikt.  

Demo time!
Op de zaterdag en zondag kom je bovendien ogen en oren tekort door alle verschillende demo´s en presentaties. Je ziet dan allerlei nieuwe vakinhoudelijke ontwikkelingen op het gebied van gezichts- en lichamelijke verzorging, apparatuur, make-up  en nagelstyling. Maar ook is er volop aandacht voor bedrijfsmatige zaken zoals bedrijfsvoering, marketing en social media. 

Gevarieerde line up
Beauty Trade Festival is en blijft daarnaast the place to be voor het updaten van je vakkennis. Ook dit jaar zijn er maar liefst zes beauty stages, waarvan er twee volledig aan nagels worden gewijd. Op deze podia praten vooraanstaande sprekers je bij over de nieuwste trends op jouw vakgebied via een gevarieerde line up van spetterende beauty acts en boeiende lezingen. Dit alles, plus de fijnste foods & drinks, maken Beauty Trade Festival ook dit jaar weer tot een serieus leuk beauty event voor professionals en de perfecte start van het nieuwe beautyseizoen!

Kaarten zijn vanaf eind juni online te bestellen via www.beautytradefestival.nl.

Gerelateerde berichten