Perfect Sculpt is het lichaamsverstevigende programma van Decleor, gebaseerd op een cocktail van essentiele oliën en een botanisch verstevigingconcentraat, het Phyto-Firm Complex. Decleor heeft deze lijn nu uitgebreid met Perfect Sculp Gel Buste, een nieuwe product dat de huid van borsten en decolleté stevig en toch zijdezacht maakt. Want wat verzorging betreft heeft het decolleté eigenlijk net zo’n specifieke en milde behandeling nodig als het gezicht. Acht essentiële oliën, waaronder citroengras, mirre en imortelle, werken samen om de huid te geven wat zij nodig heeft om er op haar mooist uit te zien en heerlijk aan te voelen.

In het  complete Perfect Sculpt programma worden twee producten als basis gebruikt, de dagverzorging Aromessence Sculpt en de nachtverzorging Baume Sculpt. Verder zijn er de Gel-Creme Effet Gainant Hale Naturel voor een natuurlijk glans, Gel-Creme Restructurant Action Vergetures tegen striae bij zwangere vrouwen, Gel creme Divine Action Jeunesse tegen huidveroudering en Gel Buste Sublimante Effet Tenseur die werkt als een natuurlijke BH.

Perfect Sculpt Gel Buste Sublimante Effet Tenseur is verkrijgbaar bij schoonheidsspecialisten, wellness instituten en spa’s voor € 44,50.

Gerelateerde berichten