Decleor, expert in aromatherapie, heeft haar oogmake-up remover gel Decleor Gelee Demaquillante Yeux vernieuwd. De nieuwe remover verwijdert in een beweging make-up rond de ogen; hard wrijven is dus niet meer nodig. De remover verwijdert hardnekkige make-up, zoals smokey eyes, de metallic look of valse wimpereffecten door middel van essentiële olien. Daarnaast is het product geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers doordat er gebruik is gemaakt van onder andere de kalmerende stoffen kamille en korenbloem.

Ingredienten

Decleor Gelee Demaquillante Yeux gebruikt een combinatie van essentiele oliën en aromatisch water om oogleden en wimpers te reinigen en te verzorgen. De essentiële olie van kamille kalmeert, beschermt en verzacht de huid. Aromatisch water van oranjebloesem voorkomt droge oogleden, korenbloem vermindert opgezette ogen en pro-vitamine B5 werkt verzachtend. De gel laat geen vettig laagje achter.

Toepassing

Breng de remover aan op een, eventueel vochtig, watje. Verwijder daarna de oogmake-up met langzaam rondraaiende bewegingen met weinig druk. Behalve voor het verwijderen van make-up kun je de gel ook gebruiken om de ogen te kalmeren. Breng de remover aan op een wattenschijfje en ga daarmee met zachte bewegingen over de huid van en rondom de ogen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De prijs van Gelee Demaquillante Yeux is €23 per 150ml. Voor meer informatie neem contact op met Decleor via (073) 656 54 33 .

Gerelateerde berichten