Volgende week is het zover, dan vindt in de Jaarbeurs Utrecht de 2e editie van de Dermafair plaats. Dit is een vakbeurs over de huid, met speciaal seminar- en workshopprogramma. Het centrale thema is ‘verbetering van de kwaliteit van de huid’. Dit evenement is bedoeld voor professionals die in huidverzorging en/of huidverbetering werkzaam zijn, zoals huidspecialisten, huidconsulenten, huidcoaches, huidtherapeuten en  degene die daarvoor in opleiding zijn. Er is een doorlopende en boeiend seminarprogramma die je gratis bij kunt wonen. De toegang bedraagt 7,50 Euro in de voorverkoop.

Keynote speaker is Drs. Jan G. Bakker, klinisch arbeidsgeneeskundige verbonden aan het arbeidsdermatologisch centrum van VUmc Amsterdam en de Polikliniek Mens en Arbeid van het AMC. Hij presenteert de 3 volgende sessies: 1) Allergenen en andere irritantia 2) Zin en onzin over de huid 3) Beroepen en risico’s (voor schoonheidsspecialisten) 

Openingstijden beursdagenVrijdag 26 oktober: van 11.00 tot 17.00 uur Zaterdag 27 oktober: van 10.00 tot 17.00 uur Een bezoek aan de DermaFair kost slechts € 7,50 in de voorverkoop. 

Gerelateerde berichten