Artèche en Tenne Cosmetics bv hebben elkaar gevonden in een perfect huwelijk. Vanaf 1 september a.s. zal Tenne Cosmetics bv de distributie overnemen van Thalgo, het uitgebreide spa merk uit Frankrijk. Thalgo heeft een medisch gepatenteerd proces ontwikkeld om mineralen en vitaminen uit zee-algen te halen en deze te verwerken in huidverzorgingsproducten. Het op zee-algen gebaseerde merk heeft een zeer uitgebreid assortiment gezichts- en bodyproducten die in de gehele wereld in zeer vooraanstaande spa’s worden gebuikt. De producten zijn ontwikkeld om het gevoel van welzijn bij de gebruiker te verhogen, de huidconditie te verbeteren en preventief te werk te gaan.

Door deze overname versterkt Tenne Cosmetics haar positie in de Nederlandse markt als onafhankelijk distributeur aan zowel retailpartners als salons. Artèche is tot het besluit van verkoop gekomen om de huidige klanten een goede continuiteit te bieden zodat het huidige serviceniveau in ieder geval voortgezet kan worden. Artèche blijft distributeur van Algologie, Morjana, Oligodermie, Le Club des Professionnels en Ericson Laboratoire

Tenne Cosmetics is reeds distributeur van de huidverzorgingsmerken MBR, Rosactive maar ook van Anastasia. Algemeen directeur Leantine van der Jagt: “Graag willen wij ons sterker ontwikkelen in de salonbranche en daarom des te meer zijn we zo verheugd over deze overname. Met deze overname kunnen wij onze positie in deze markt verstevigen. In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring in de retail opgedaan, door deze kennis en commerciële ondersteuning te vertalen naar de salonbranche kunnen we goede aanvullingen bieden aan salons en spa’s.

Tenne beschikt over een uitgebreid salesteam verspreid door heel Nederland voor professionele ondersteuning van het merk. Het Rotterdamse bedrijf heeft alles in huis om merken te ondersteunen, namelijk het verzorgt de marketing, logistiek, en administratie voor al haar bestaande merken. Daarnaast heeft het kantoor in Rotterdam goede trainingsmogelijkheden en een zeer gepassioneerd team om Thalgo in Nederland verder te laten groeien.

Gerelateerde berichten