Yessss!! In the pocket…. I have a JOB!

Ik ga freelance bij een beautysalon (niet dezelfde als in vorige column genoemd) werken. De procedure met de vorige salon heb ik stop gezet. Het voelde niet goed. Het was daar vooral lopende band-werk. Zoveel mogelijk klanten behandelen in een zo kort mogelijke tijd. En daar werden naar mijn mening belangrijke stappen voor overgeslagen. Dus heb ik aangegeven niet verder te willen in de procedure. Direct daarna kwam deze vacature op mijn pad. Voor gemiddeld drie dagen per week zal ik bij hen werkzaam zijn. De rest van de tijd ben ik in mijn eigen studio te vinden en ga ik vrolijk door met mijn columns voor Beautyspot.nl en Stinapro.

Dit weekend naar de beautybeurs in Utrecht

De beurs staat ook weer voor de deur! Komend weekend (12 en 13 september) is in de Jaarbeurs te Utrecht de Beautyspot.nl live edition. Voorheen was dit de Beauty Salon Dimensions. Echter was er behoefte aan een nieuwe opzet en is e.e.a. sinds dit jaar in handen van Beautyspot.nl. Ik heb er zin in! In de ochtend en middag ga ik deelnemen aan een tweetal presentaties bij de Beauty Academy. s’ Middags lekker lunchen met de overige Beautyspot.nl columnisten in de VIP lounge en verder hoop ik nog wat leuke dingen te shoppen. Ik ga een boodschappenlijst maken en ga me (echt waar…….hoop ik….)  aan mijn vooraf vast gestelde budget houden. Maak jij ook altijd een lijstje en hou je je daar dan aan? En je budget? Blijf je daar netjes onder of wordt je zo enthousiast van al die mooie producten dat je er toch overheen gaat? Laat het me weten door hieronder te reageren!

De nationale Nagelcompetitie zal niet tijdens deze beurs plaats vinden maar is verplaatst naar medio november of begin december. Elk nadeel heeft zijn voordeel; het geeft mij nog wat meer tijd om te oefenen 🙂

Voor iedereen die er dit weekend is, heel veel plezier en wie weet zien we elkaar. Fijn weekend allen!

Groetjes,
Saida

Saida Kouwenhoven

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten