We tellen af (en niet alleen wij, maar vooral de genomineerden!), want zondag 21 april aanstaande is de gala-uitreikingsavond van de Beauty Award 2024 en weten we welke 8 winnaars de felbegeerde award mee naar huis mogen nemen! Het belooft een fantastische avond te worden vol spektakel en heerlijk eten én natuurlijk heel veel blije gezichten. In dit laatste artikel van deze reeks stellen we graag de vakvrouwen van Salon groot voor!

Scenery cosmedisch huidinstituut van Rachsjanda Venneman
“Trots en dankbaar zegt ze overtuigend.” Rachsjanda voegt toe dat ze met heel het team keihard hebben gewerkt om te staan waar ze nu staan. “Alleen al de nominatie is een bekroning op ons harde werk! Afgelopen drie jaar heeft Scenery een enorme groei doorgemaakt. We zijn nu op het punt om verder te gaan groeien. Met mijn deelname aan de Beauty Award zocht ik ook een stukje erkenning van hetgeen wat we aan het doen zijn. Onze huidmanagers gaan een stap verder dan schoonheidsspecialisten. Voor iedere cliënt weten zij een uniek behandelplan op maat te stellen en mooie combinaties te maken in de behandeling zelf. Zo is iedere beleving bij ons uniek, en wij horen vaak terug dat cliënten deze ervaring nooit eerder hebben meegemaakt. Daarom is een bezoek aan Scenery een ONCE IN A LIFETIME EXPERIENCE. De meiden zijn huidmanagers doordat ik ze maandelijks intern opleid tot high end huidmanagers. Dit houdt in dat ze unieke combinaties maken en daarbij net buiten het boekje om gaan om de allerbeste service te kunnen geven aan onze cliënten. Daarnaast ontvangen ze ook maandelijks trainingen van onze cosmedische merken. Well- aging is een nieuw begrip, en dat start bij Scenery!”

Schoonheidsinstituut BROWNEYES van Jolanda Renswoude-Dekker
Ook Jolanda glimlacht wanneer ze terugdenkt aan de mail die ze ontving dat ze genomineerd was. “Wat een geweldig nieuws! Afgelopen jaren hebben we alle puntjes op de ‘i’ gezet. Streven naar perfectie in een totaalbeleving voor de klant, waarin alle facetten uit mijn opgedane ervaring in de afgelopen 19 jaar samen komen in de 5* ervaring. De nominatie van de Beauty Award is voor mij als de regenboog die ontstaat als de eerste regendruppels verdwijnen en de zon rustig aan op komt. Het moment om Nederland de prachtige kleuren van het totaalconcept binnen BROWNEYES te laten zien door de kranten op de hoogte te stellen en de kleur van de Beauty Award binnen en buiten het instituut te laten stralen en kenbaar te maken dat wij gaan voor de 5* totaalbeleving en de klanten willen meenemen naar de uitreiking van de Beauty Award en die BROWNEYES hopelijk in het zonnetje zet. Als de zonnestralen van de Beauty Award BROWNEYES bereiken, dan zie ik dat als een grote kans om mijn passie en liefde voor het vak schoonheidsverzorging in te kunnen zetten door Nederland mee te nemen naar buiten en in de grote plassen te gaan springen!”

Skin Plus van Melissa Mosmans-Bak
“We zijn ontzettend blij en voelen ons vereerd met onze nominatie voor de Beauty Award 2024 in de categorie grote salon van Nederland. Deze erkenning is een mooie bevestiging van onze groei, onze werkwijze en onze visie op de kracht van samenwerking. Alleen al het meedoen aan de Beauty Award betekent groei voor ons. Het heeft weer veel inspiratie gegeven, zelfs meer dan ik van tevoren had verwacht, en het zorgt ervoor dat we met elkaar extra kritisch naar Skin Plus zijn gaan kijken. Het was ontzettend leuk om de inzet van mijn team hierbij te zien en de kracht van samenwerking op deze manier te ervaren! Daarnaast past de hoge standaard van de Beauty Award precies bij wat wij bij Skin Plus willen bereiken. Met onze nominatie hopen we aan andere salons te laten zien dat je in korte tijd kunt groeien door samen te werken, door de talenten van elk teamlid te benutten en zo met elkaar je bedrijf te laten groeien. Ik ben altijd erg geïnspireerd geweest door de genomineerden van de Beauty Award. Met onze nominatie hopen we deze inspiratie ook aan anderen door te geven!”

Gerelateerde berichten