Over 2 maanden (en we weten allemaal hoe de tijd vliegt!) is het alweer zover, de uitreikingsavond van de Beauty Award 2024! Het belooft een spetterende avond te worden voor entertainment en verrassingselementen, shinen op de rode loper, een heerlijk driegangendiner en natuurlijk de uitreiking van de awards. In dit artikel stellen we graag de genomineerden aan je voor in de categorie ‘Salon klein’. Wil jij ook bij de uitreikingsavond zijn? Bestel dan snel je tickets, want de kaartverkoop gaat hard!

The Center of Beauty, Carmen van Leijden
“We hebben het afgelopen jaar een prachtige groei doorgemaakt van Wellness salon naar Exclusief Huidverbeteringsinstituut waarbij we werken met skincare coaching op maat. We zijn dan ook heel erg trots op waar we nu staan. Onze nominatie geeft een fantastisch gevoel en geeft een gevoel van erkenning en trots dat we al zover gekomen zijn. Ik ben een gedreven ondernemer. Mijn doorzettingsvermogen is mijn kracht. Door mijn positieve mindset denk ik altijd in oplossingen en mogelijkheden. Met lef en durf maak ik keuzes en dat heeft ons gebracht waar we nu staan. We kijken vol vertrouwen de toekomst tegemoet waarin we onszelf en ons instituut constant blijven ontwikkelen. Het winnen van de Beauty Award betekent voor mij de erkenning van ons vakmanschap en mijn ondernemerschap en is dé kroon op ons mooie intituut.”

Praktijk MOOI!, Sarah-Maria van den Boogaard
Over haar motivatie om mee te doen met de Beauty Award is Sarah-Maria duidelijk: “Tijdens mijn 15-jarig jubileum event heb ik een speech gehouden voor de gasten. Op dat moment voelde ik voor het eerst dat ik écht iets heb neergezet met mijn salon, dat ik eigenlijk als ondernemer heel trots mag zijn. Ik voel dat ik dit wil delen en wil laten zien dat je als vrouw én daarnaast fulltime moeder echt zoveel meer kan dan jezelf denkt of wat de omgeving denkt. Dit doe ik allemaal uiteraard niet alleen, ook wil ik aan mijn team (want dat zijn we!) laten zien hoe trots ik op hen ben. Ik vind het fantastisch dat ik een leerschool voor ze kan zijn en dat ik ook zie hoe zij zich ontwikkelen, in de breedste zin van het woord. Juist door hen allemaal te zien voel ik dat wij iets moois met elkaar neerzetten. Leven vanuit vertrouwen in plaats vanuit angst. Ook al heb ik artrose en reuma, je kunt nog steeds een succesvolle salon hebben.”

CadanCe Huidinstituut, Sophie Imbert
“Deelnemen aan de Beauty Award is een enorm leerproces. Alle aspecten van het ondernemerschap komen aan bod. Het is een 360 graden kijk op mijn bedrijf waar alle keuzes en gekozen richtingen nog eens onder de loep worden genomen. Dit resulteert in nieuwe plannen en ideeën maar ook in een weloverwogen en innovatieve strategie en een verbeterde dienstverlening. Als Franse ondernemer in Nederland heb ik laten zien dat geen drempel te groot is om mijn dromen te bereiken. Ik herken kansen, zet door wanneer alles blijkt tegen te vallen en vind mijn energie in de bewezen tevredenheid van mijn team en mijn klanten. Dit veegt kracht, optimisme en vertrouwen op je eigen kunde en expertise. Genomineerd worden voor de Beauty Award door een objectieve en vakkundige jury is een erkenning op ons onderscheidend vermogen en de bevestiging dat wij tot de beste schoonheidssalons van Nederland horen. Het gevoel van trots die wij ervaren is niet in woorden te beschrijven en wel goed te voelen in ons hart.”

 

Gerelateerde berichten