De Beauty Award, bij wie leeft het niet? Maandag 14 februari (op Valentijnsdag!) werden de genomineerden van de Beauty Award 2022 bekend gemaakt en vanaf deze week gaan we ze persoonlijk per categorie aan je voorstellen. In dit eerste artikel stellen we de genomineerde schoonheidsspecialisten, regio West aan je voor. Wie zou volgens jou die award moeten winnen? Op zondag 24 april worden alle winnaars tijdens een spetterende uitreiking bekend gemaakt. Wil je erbij zijn? Bestel dan nu vast je tickets!

Over de Beauty Award
De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De onafhankelijke vakwedstrijd kan niet worden gerealiseerd zonder de steun van sponsoren: onze 5 goudsponsors: Aesthetic Solutions, Beauty Angel, Care Cosmetics, Department of Cosmetics en Klapp Cosmetics, onze 3 zilversponsors: Germaine de Capuccini, Gharieni Nederland en Superboost Skin Expert en onze 5 bronssponsors: Beauty2People, Cidesco Sektie Nederland, De Huidprofessional, U-Consultancy en UNG Cosmetics.

 

Lisette van den Oord

“Ik maak helaas nog vaak mee dat ons vak een stoffig imago heeft. Terwijl er zoveel mogelijkheden zijn! Met de Beauty Award wil ik ons vak echt naar een hoger niveau tillen en op de kaart zetten”, zo opent Lisette deze eerste reeks van artikelen. De redactie vroeg haar als eerste waarom zij de award zou moeten winnen en wat zij hiermee hoopt te bereiken: “De Beauty Award staat naar mijn inziens voor groei en buiten je comfort zone stappen. De reis naar de nominatie heeft er al voor gezorgd dat ik weer echt even een spiegel voorgeschoteld kreeg, om niet alleen naar mijn bedrijf inhoudelijk te kijken maar ook als vakspecialist. Een leerzaam moment, want zo kwam ik achter een aantal zaken die ik toch beter anders kon gaan doen. Doen wat je altijd doet, is natuurlijk ‘veilig’. Een verandering buiten je comfort zone is eng, maar that’s where the magic happens! En juist dat proces, wil ik blijven herhalen. Om zo ook na de Beauty Award, mijn bedrijfsvoering en mijn technieken te blijven verbeteren om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen.”

 

 

 

 

Priscilla Prins

Priscilla Prins, View on beauty
Waar hoopte Priscilla op en hoe voelde ze zich nadat ze de mail kreeg met het bericht dat ze genomineerd was? “Diep van binnen droomde en hoopte ik op een nominatie! Mijn verwachting was een professionele onafhankelijke kijk op mij als schoonheidsspecialist en salon eigenaresse. Hoe ik mij nu voel? Ik zit in een hele fijne bubbel, de beauty award bubbel. Enthousiast uitkijkend naar de volgende stappen in dit traject.” Wat was haar motivatie om mee te doen? “Ik ben al een eerder genomineerd geweest en die ervaring is zo fantastisch geweest voor mij als vakspecialist, als persoon en voor mijn cliënten. Destijds ben ik al erg gegroeid door het hele proces van de Beauty Award. Daarop terugkijkend en de wetenschap waar ik nu sta maakt mij zelfverzekerd nu ik weet dat ik een vakvrouw ben met een prachtige salon en behandelingen op topniveau. Toen hoopte ik het, nu weet ik het en na jaren dromen van de award ben ik er nu klaar voor. Ik, mijn salon en mijn trouwe klantenbestand verdienen deze award. De eer zou geweldig groot zijn.”

Nicolle Wieme

Nicolle Wieme, Schoonheidsinstituut Natural Beauty
Een ‘Zeeuwse Parel’, dat is Nicolle. Wat betekent de Beauty Award voor haar en waarom zou zij die award mee naar de salon moeten nemen? “Ik heb altijd gedroomd om mee te doen aan deze vakwedstrijd, maar door privé omstandigheden was het er nog niet van gekomen. Altijd heb ik in mezelf gelooft: wat ik ook doe, mijn kracht is dat ik er voor 100% voor ga. Met volle liefde en passie heb ik uiteindelijk de behandeling mogen geven aan een Mystery Guest. Ik was toen met stomheid verslagen en nooit verwacht dat er iemand naar dit Zeeuwse stadje zou kunnen komen! Ik heb het toen dan ook niet droog kunnen houden. In één keer flitste mijn hele leven voorbij.” En waarom zou jij de Beauty Award moeten winnen? “Ik gun iedereen de vakprijs. Het is al een overwinning dat ik zover mocht komen en daar ben ik al super blij mee. Dit is bekroning op mijn 26 jaar ervaringen bij mijn salon Natural Beauty. Door mijn leergierigheid en doorzettingsvermogen zou de award wel zeker op z’n plaats zijn.”

Gerelateerde berichten