Alle genomineerden van de Beauty Award 2022 zijn nu echt aan het aftellen, want zondag 24 april is dé dag! Tijdens een spetterende gala-uitreikingsavond worden de winnaars in de 7 categorieën bekend gemaakt, wie o wie neemt een award mee naar huis? Esther, Wendy en Rianne weten het wel… 😉

Esther van der Slik, Skinfluencers
Je bent genomineerd voor de Beauty Award 2022. Wat was je verwachting en hoe voel je je nu?
“Mijn doel is winnen! Maar dat neemt niet weg dat deze nominatie al zoveel voldoening geeft. Daar ben ik enorm dankbaar voor. Twee jaar geleden verkocht ik mijn salon in Zetten en begon ik in Nijmegen samen met Mayke van Erven een nieuw concept. Ik ben trots dat ik mijn idealen en dromen heb durven volgen en een concept heb neergezet vanuit mijn hart, visie en een duidelijke missie. De erkenning hierin is de kers op de taart.”

Wat is er zo mooi aan een nominatie voor de Beauty Award en wat ga je ermee doen?
“De nominatie geeft je zichtbaarheid en erkenning. De erkenning voor een groot publiek. Als je deze zichtbaarheid goed inzet kun je hiermee nog beter je doelen en dromen behalen. Dat is ook wat ik met mijn nominatie wil doen. Mijn doel is altijd geweest om anderen te helpen met hun huidprobleem omdat ik weet hoe moeilijk het kan zijn om hiervan af te komen. Dat kan eenzaam zijn en moeilijk. Daar is goede, eerlijke en effectieve hulp bij nodig. Ik heb daar een goede methode voor ontwikkeld en het is fantastisch dat deze methode nu nog meer mensen bereikt. Dat maakt me ontzettend dankbaar.”

Wendy Meyer, Perfect Skin & Beauty
Wat is er zo mooi aan een nominatie van de Beauty Award en wat ga je ermee doen?
“De nominatie geeft me vleugels, het geeft me zo enorm veel energie. Het bevestigt de motivatie waarom ik doe wat ik doe. Genomineerd zijn tot de beste 3 betekent zichtbaarheid. Het creëert enorme kansen voor je marketingstrategie. Dat heb ik tijdens mijn vorige deelname ook echt gemerkt.”

Waarom zou jij de Beauty Award moeten winnen en wat hoop je ermee te bereiken?
“In de uitdagende tijd van de afgelopen 2 jaar heb ik kansen gezien en ze gepakt om het beste uit mezelf halen en te groeien. Ik ben een vakvrouw met een duidelijk doel voor ogen. Ik ben leergierig, streef naar het beste en voer vol passie mijn vak uit. Ik ben uniek in mijn werkwijze. Ik zoek de grenzen van mijn vakgebied op en weet daardoor heel goed waar die grens ligt, met het beste resultaat als doel!”

Rianne Nijland, Pure Beauty Overdinkel
‘Wat was jouw motivatie om mee te doen aan de Beauty Award?’
“Jaren volgde ik de Beauty Award al en elk jaar ben ik de genomineerden gaan volgen. Daardoor raakte ik nog meer geïnspireerd om te doen waar ik blij van word en mijn gevoel te volgen. Dit jaar voelde ik dat ik er klaar voor was, vooral het leerproces trok mijn aandacht. Waardevolle feedback van professionals was mijn grootste motivatie om mee te doen, zodat ik verder kan groeien met mijn bedrijf. Door mee te doen aan de Beauty Award kom je er echt achter waar je staat met je bedrijf, je gaat vanuit een andere blik kijken en dat is nu al heel leerzaam geweest.”

‘Waarom zou jij de Beauty Award moeten winnen en wat hoop je ermee te bereiken?’
“Omdat ik dit jaar mijn 10-jarig bestaan vier zou dit een mooie beloning zou op mijn jarenlange inzet, het nemen van risico’s en het maken van grote stappen. Door het nemen van deze risico’s ben ik enorm gegroeid als bedrijf maar ook als specialiste/ondernemer. Ik onderscheid mij door altijd mezelf te blijven, vakkundig, eerlijk en een vleugje Twentse nuchterheid. In de periode van de pandemie heb ik ook bewezen een echte ondernemer te zijn door zelfs dan mijn bedrijf te laten groeien. Met het winnen van de award hoop ik ook weer een stukje meer erkenning te krijgen in de omgeving voor ons mooie vak.”

Wie zou volgens jou die award moeten winnen? Op zondag 24 april worden alle winnaars tijdens een spetterende uitreiking bekend gemaakt. Inmiddels is het niet meer mogelijk om tickets te bestellen, ben je er de volgende keer wel bij?


De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De onafhankelijke vakwedstrijd kan niet worden gerealiseerd zonder de steun van sponsoren: onze 5 goudsponsors: Aesthetic Solutions, Beauty Angel, Care Cosmetics, Department of Cosmetics en Klapp Cosmetics, onze 3 zilversponsors: Germaine de Capuccini, Gharieni Nederland en Superboost Skin Expert en onze 5 bronssponsors: Beauty2People, Cidesco Sektie Nederland, De Huidprofessional, U-Consultancy en UNG Cosmetics.

Gerelateerde berichten