Wederom een prachtige lijst vakspecialisten

De genomineerden van de elfde editie van de Beauty Award, dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten, zijn bekend gemaakt. Na het traject van inzendingen, Mystery Guests en grondig beraad van de vakjury zijn er twintig genomineerden in zeven categorieën geselecteerd.

“Deze genomineerden maken zich nu op voor het laatste deel van de wedstrijd: jezelf presenteren in een gesprek met de vakjury. Waarbij ze allemaal natuurlijk maar één doel hebben: op 19 april aanstaande de felbegeerde Beauty Award mee naar huis te nemen”, schetst Maddy Weide namens de organisatie. “De genomineerden zijn allemaal bijzonder. Met name hun verfrissende blik en de manier waarop zij zich onderscheiden in hun vak is uniek. Het wordt straks lastig om uit deze twintig genomineerden zeven winnaars te kiezen”, zegt juryvoorzitter Van den Broek.

De jury
De vakjury bestaat dit jaar uit Marianne van den Broek (juryvoorzitter), Périne Heerooms (vakinhoudelijk en bedrijfsstrategie), Cathelijne Cras (marketing en communicatie), Betty van den Braber (diplomering en vakinhoudelijk) en Corné Hendrikx (bedrijfsstrategie en marketing). De juryleden beoordelen allemaal hun eigen discipline, wat zorgt voor een goed en totaalbeeld. Juist het bekijken vanuit verschillende disciplines naar de inzending, de onderneming en de specialist, zorgt voor boeiende gesprekken en discussies en uiteindelijk voor de weloverwogen gekozen genomineerden.

De genomineerden van de Beauty Award 2020 zijn:

Newcomer of the Year

Wendy Meyer-van de Meulengraaf, Perfect Skin & Beauty

Romee de Boer, Beautimo

Maaike Krul, Schoonheidssalon SkinStyle

 

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Noord

Inge van der Meulen, Schoonheidssalon Inge

Claudia Esser, Huid Totaal

Petra Oosterhuis, Petraas

 

 

 

 

 

 

 

 

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Midden/Oost

Nathalie Dauvillier, Cosmetisch Huidinstituut Dronten

Rosanne Navis, Salon Adagio

Kimberly de Vries, Beauty Villa

 

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Zuid

Wil van Deursen-Stienen, Beautysalon Asten

Anne-Marie Lips-Mater, Just Beauty by Anne

Marieke van den Broek, Vissers Beauty

 

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio West

Sheila van Limpt-van Weissenbruch, Face & Body Lounge

Brenda Bax, The BeautyCompany by Brenda Bax

Nerina Goli, Nerina Skin Clinic

 

Schoonheidssalon van het jaar (klein)*

Petit Spa Brilliant – Sandra van Roessel-Schoones

Schoonheidssalon Beauty Style – Marjan Walinga-Adema

*Na de beoordelingen van de Mystery Guests zijn er helaas deelnemers afgevallen. De jury heeft besloten voor 2020 slechts twee salons te nomineren voor deze categorie, dit om aan de hoge wedstrijdeisen te blijven voldoen.

 

Schoonheidssalon van het jaar (groot)

Men & Women’s care – Sylvia Claes

Intense feel good – look amazing – Karin Manders

Beautystudio Anoeska de Wit – Anoeska de Wit

 

Uitreiking en awards
Wie van de twintig genomineerden ook daadwerkelijk straks een Beauty Award mee naar haar schoonheidssalon kan nemen, horen we op zondagavond 19 april. “Tijdens deze gala-avond worden alle genomineerden natuurlijk vol in de spotlight gezet. Het zijn allemaal al topspecialisten die een prachtig visitekaartje zijn als schoonheidsspecialist die het vak verstaat. Slechts zeven van deze lijst zullen de vakprijs ontvangen”, bouwt de organisatie de spanning op. Tijdens de spectaculaire gala-avond met een diner en entertainment (waarvan de kaartverkoop reeds is gestart) worden dit jaar ook de vakprijzen van de Professional Beauty Product of the Year uitgereikt.

Over de Beauty Award
De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De onafhankelijke vakwedstrijd kan niet worden gerealiseerd zonder de steun van sponsoren: Beauty Angel, Department of Cosmetics BV/Cosmedix, KLAPP Cosmetics, Pascaud (goud), Aesthetic Solutions, Germaine de Capuccini, Neoderma (zilver), Beauty2People BV, L’Oréal Nederland/Decléor, UNG Cosmetics en U-Consultancy (brons).

Gerelateerde berichten