Ericson Laboratoire introduceert een nieuwe effectieve anti-aging formule die zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt is: DNA Vital. De basis van de nieuwe DNA Vital lijn is een cryobacterie in het ijs van Antarctica met bijzondere eigenschappen. De nieuwe lijn bestaat uit drie producten: Cryo- Nutriotion, een voedende en regenererende dagcrème, Cryo-Hydration, een voedende en revitaliserende dagcrème en Cryo-Lifting, een verstevigende en herstructurerende dagcrème, allen op basis van zuiver gletsjerwater. Consumentenprijs: € 136,50 per stuk.

IJs van Antarctica tegen huidveroudering

In het ijs van Antarctica hebben onderzoekers een cryobacterie ontdekt met bijzondere eigenschappen. Omdat deze cryobacterie permanent in het ijs leeft, produceert deze stoffen die nodig zijn om te overleven in de koude. Dit DNA heeft een meervoudige werking: weefselbescherming tegen oxidanten, toxines en elastasen en weefselregeneratie. Het werkt helend en stimuleert de synthese van proteoglycanen en collageen. Ericson Laboratoire heeft deze nieuwe moleculen uit het ijs van Antarctica toegepast voor de nieuwe lijn tegen huidveroudering: DNA VITAL.

Sterk regenererend

Dankzij het bevriezen van ingrediënten kan Ericson Laboratoire formules zonder conserveringsmiddelen ontwikkelen. Dit versterkt de werkzaamheid van de molecules en vermindert de kans op huidirritatie. Door cryocellulaire extracten toe te passen in DNA VITAL blijft Ericson Laboratoire trouw aan haar oorsprong en trend van natuurlijke producten.

Bovendien zijn de producten geformuleerd zonder parabenen, zonder kleurstoffen, zonder allergenen en zonder siliconen voor een hogere efficiëntie en tolerantie.

Gerelateerde berichten