Voor de ontwikkeling van de nieuwe cosmeceutical Doctor Babor Biogen Cellular werkte Babor nauw samen met de faceliftspecialist. Dr. Michael König, leidinggevende van het centrum voor cosmetische chirurgie in de Kölner Klinik am Ring. Deze arts gebruikte Biogen plant extract voor regeneratie van de huid na schoonheidsoperaties, brandwonden, zonnebrand en zwangerschapsstriemen. In opdracht van Babor testte hij de werking van Biogen Cellular als belangrijkste ingrediënt in een verzorgende crème onder zijn patiënten. En de testresultaten? Vermindering van het spanningsgevoel bij 95% van de testpersonen, snellere wondgenezing bij 90%, snellere genezing van littekens bij 85% en vermindering van jeuk bij 80%!  “Een verzorgingscrème die in een dergelijk stresssituatie optimale resultaten met een uitstekende verdraagzaamheid levert, is uiteindelijk ook revolutionair voor het anti-aging-gebied”, aldus dr. Michael König.

Bekijk de introductie van deze nieuwe lijn op de Beauty Trade Special:

{youtube}

Wat maakt Biogen Cellular zo bijzonder? De verzorgingsformule bleek ook in tests van het onafhankelijke instituut Derma Consult uit Bonn superieur te zijn in alle relevante categorieën als huidelasticiteit, schraalheid van de huid en celregeneratie ten opzichte van een ander luxe verzorgingsproduct.

Het geheim van Biogen Cellular is enerzijds het bijzondere Biogen plantextract, bestaande uit acht edele kruidenessences, die elkaar optimaal aanvullen en in hun werking versterken. Anderzijds de beschermde Bio-Tech-methode, waarmee deze bestanddelen op grote schaal geproduceerd worden. Na zorgvuldige selectie wordt het plantenmateriaal voorzichtig geprepareerd en ingeweekt. De zeer effectieve grondstoffen uit de planten worden geëxtraheerd en het gewonnen filtraat rijpt aansluitend onder gecontroleerde rijpingsvoorwaarden. 

De producten en verkoopadviesprijzen

Biogen Cellular Ultimate Repair Cleanser, 200 ml, € 29,-

Biogen Cellular Ultimate Repair Cream, 50 ml, € 98,-

Biogen Cellular Ultimate Repair Gel Cream, 50 ml, € 89,-

Biogen Cellular Ultimate Repair Serum, 30 ml, € 115,-

Biogen Cellular Ultimate Repair Mask 50 ml, € 49,-

Biogen Cellular Ultimate Forming Body Cream, 200 ml, € 69,-

Voor specifieke huidproblemen is er ook de Doctor Babor Derma Cellular huidverzorgingslijn

Gerelateerde berichten