Behalve de introductie van Doctor Babor Biogen Cellular introduceert Babor een nieuwe lijn voor een effectieve behandeling van specifieke gebieden. Doctor Babor Derma Cellular levert overtuigende resultaten waardoor rimpels, traanzakken, kringen onder de ogen, pigmentvlekken en striae zichtbaar verminderen.

Het alternatief voor rimpelinjecties: de Derma Cellular Collagen Booster Cream (50 ml, verkoopprijs € 89,-) met collageen en hyaluronzuurcomplex herstructureert de huid en vult haar intensief van binnenuit op: rimpels worden gereduceerd en de afbouw van de collagene vezels geremd.

 

Het Derma Cellular Ultimate Wrinkle Control Fluid (4 ml, verkoopprijs € 39,- ) wordt plaatselijk gebruikt, vooral bij mimiekrimpels. Collageen- en proteïnecomplexen zorgen voor een onmiddellijk strakke huid en maken botox overbodig.

De nieuwe gel voor de ogen, Derma Cellular Ultimate Perfecting Eye Cream (15 ml, verkoopprijs € 59,-) reduceert traanzakken, kringen onder de ogen, zwellingen en rimpels. Het bevat actiflow voor zowel de nieuwvorming van de capillairen (haarvaatjes) als het vergroten van de flexibiliteit van de vaatwanden en natuurlijke bestanddelen die de huid hydrateren.

Pigment- en ouderdomsvlekken verbleken dankzij het madeliefjesextract van het nieuwe Derma Cellular Spot Reducer Serum (4 ml, verkoopprijs € 39,-). Voor onmiddellijke kalmering van de geïrriteerde en gestreste huid zorgt het Derma Cellular Ultimate Calming Serum (30 ml, verkoopprijs € 69,-) met extracten van blaasjeswingerd, slangenkruid en zonnebloemen.

Met de effectieve fruitzuurpeeling Derma Cellular Skin Renewal AHA Peeling (50 ml, verkoopprijs € 89,-) worden afgestorven huidschilfers en in de huid zittende verontreinigingen verwijderd en de celvernieuwing versneld.

Bekijk hier de introductie

{youtube}

 

Gerelateerde berichten